MELOVIN повідомив невтішну новину для своїх шанувальників

Через несприятливу епідеміологічну ситуацію з COVID-19 у місті Київ українському співаку та переможцю 6-го сезону телешоу «Х-фактор» MELOVIN довелося оголосити про перенесення шоу «MRoom13» з 5 грудня на 11 квітня 2022 року. Про це йдеться на сторінці артиста в Instagram.

«Ми дуже переживаємо за Ваше здоров’я, через нестабільність епідеміологічної ситуації та перехід у червону зону! Вимоги до відвідування масових заходів нам відомі, але ми хочемо убезпечити нашого глядача та всю величезну команду, яка бере участь у створенні технологічної частини нашого великого шоу! Враховуючи неймовірне бажання потрапити на шоу, велику кількість вже придбаних квитків та великий майданчик, шоу «MRoom13», яке було заплановане на 5 грудня у StereoPlaza, ми перенесемо просто на мій День Народження! 11 квітня 2022 року ми зустрінемося, убезпечимо себе вакциною, ПЛР-тестами та разом розділимо мої 25 років з Меловінаторами! Усі придбані квитки на цей концерт є дійсними. А також на всіх, хто вже встиг придбати квитки, чекає сюрприз! Слідкуйте за анонсами!».

Шанувальники MELOVIN з розумінням поставилися до його заяви: «Зате буде більше часу щоб підготуватися! Раптом ще треки вийдуть круті і концерт буде, як завжди, вогонь», «Ех, переноси нас ніколи не зупиняли і не зупинять. Чекаємо з нетерпінням”.

Читайте також: Іраклі Макацарія показав, як проводить час зі своєю коханою

Поділись


Новини партнерів