Кевін Спейсі заплатить 31 мільйон доларів творцям серіалу “Картковий будиночок” через секс-скандал зі своєю участю

Суд зобов’язав 62-річного голлівудського актора Кевіна Спейсі виплатити 31 мільйон доларів кіностудії MRC, яка знімала серіал “Картковий будиночок”, за порушення контракту. Нагадаємо, що з шоу Спейсі виключили через секс-скандал: актора звинуватили у домаганнях та сексуальному насильстві понад 20 людей.

Одним із них був актор Ентоні Репп, який заявив, що Спейсі домагався його, коли той був ще неповнолітнім. За словами Ентоні, йому на той момент було 14 років. Іншим обвинувачем виступив Гай Пірс, який заявив, що Кевін Спейсі був “не проти розпустити руки”.

У кіностудії MRC заявили, що через Спейсі вони зазнали збитків на мільйони доларів: сюжет серіалу довелося переписувати (центральне місце зайняла Робін Райт), а кількість епізодів — скорочувати.

Рішення суду про виплату компенсації студії актор спробував оскаржити, проте йому відмовили.

Всі звинувачення на свою адресу Кевін Спейсі заперечував і зробив камінґаут, заявивши, що він гей.

Кар’єра Спейсі була зруйнована в одну мить: він пішов з кіно і зник з радарів, а його репутації було завдано невиправної шкоди. Проте через кілька років він повернувся до акторської кар’єри і зіграв головну роль у фільмі “Людина, яка намалювала Бога” – картина вийшла цього року.

Всі справи щодо актора за звинуваченням його в сексуальних домаганнях, проте продовження в суді не отримали: деякі позови були відхилені через недостатні докази або закінчення терміну давності, інші відкликали самі жертви.

Читайте також: Джастіна Бібера попросили відмовитися від виступу в Саудівській Аравії

Поділись


Новини партнерів