Колишня дівчина Саймона Бейкера заперечує, що актор розлучився з нею через її участь у мітингу антивакцинаторів

36-річний дизайнер Лаура Гіббс вперше публічно розповіла про своє розставання із зіркою серіалу “Менталіст” Саймоном Бейкером. Вона спростувала чутки, що 52-річний актор розлучився з нею через її участь у мітингу антивакцинаторів, і назвала історії про їхній розрив, що з’явилися в ЗМІ, неправдою.

Вона зазначила, що з Саймоном вони розлучилися на дружній ноті, і зараз вона відчуває до нього почуття глибокої поваги. Що насправді спричинило їх розрив, вона не уточнила.

Лаура також розповіла про свою участь у мітингу проти обов’язкової вакцинації та заявила, що пішла туди, бо вона є прихильницею свободи та вибору.

Незважаючи на наші розбіжності, ми переживаємо цей час разом. Рішення, які приймають ті, хто перебуває при владі, впливають на всіх нас, включаючи наших дітей та їхні майбутні свободи. Я не вибачатимуся за те, що висловлюю свої побоювання, коли бачу, як багато хто бореться, втрачає кошти до існування, а їх змушують замовкнути, соромлять і висміюють за те, що вони хочуть ставити питання, – Зазначила вона.

Лаура є засновницею бренду спортивного одягу Nagnata. Вона оголосила, що не відкриє свій магазин у місті Байрон-Бей, поки нещепленим покупцям не дозволять робити там покупки на законних підставах.

Читайте також: Генрі Кавілл мріє зіграти Джеймса Бонда та Капітана Британію з кіноселену Marvel

Поділись


Новини партнерів