Генрі Кавілл мріє зіграти Джеймса Бонда та Капітана Британію з кіноселену Marvel

38-річний британський актор і один із найкрасивіших чоловіків у світі Генрі Кавіл, відомий за ролями Супермена та Відьмака, мріє про ще кілька знакових ролей. Так, журналістам The Hollywood Reporter актор зізнався, що з радістю зіграв би наступного Джеймса Бонда, а також супергероя з кіновсесвіту Marvel Капітана Британію.

Кавілл згадав, що в мережі вже давно ходять його численні знімки в образі Капітана Британії. Їх свого часу створили фанати кіновсесвіту, які вже давно мріють побачити Генрі у цій ролі. Актор заявив, що був би не проти втілити фантазії шанувальників Marvel у життя:

Я ніколи не говоритиму, що хочу зіграти якогось персонажа Marvel, якщо його вже грає хтось інший, тому що всі вони роблять приголомшливу роботу. Проте я теж сиджу в інтернеті і, звичайно, бачив усі ці чутки про Капітана Британії. Було б дуже круто зробити якусь вдосконалену версію цього персонажа — щось на кшталт того, що вони зробили з Капітаном Америкою. У цьому є щось кумедне, до того ж мені справді подобається грати британців.

На запитання, чи хотів би він зіграти наступного Джеймса Бонда, актор відповів досить дипломатично:

Мені було б дуже цікаво поговорити на цю тему з продюсерами. В ідеальному світі мені ніколи не доводилося відмовлятися від ролей. Тому для мене було б великою честю брати участь у цих переговорах.

2005 року Генрі Кавіл уже пробувався на роль Джеймса Бонда у фільмі “Казино Рояль”. Однак тоді творці картини зупинили свій вибір на досвідченішому Крейзі, вважаючи, що Кавілл ще занадто молодий для цієї ролі. З того моменту минуло вже понад 15 років, і зараз багато кіноекспертів в один голос стверджують, що з Генрі вийшов би чудовий Бонд. Сам же Кавіл раніше зізнавався, що не проти зіграти в бондіані навіть лиходія.

Читайте також: Юрій Горбунов показав, як син зустрічає його після гастролей

Поділись


Новини партнерів