Бенедикт Камбербетч отруївся самокрутками на зйомках “Влада пса”

45-річний британський актор Бенедикт Камбербетч в інтерв’ю журналу Esquire розповів, що йому було важко грати роль власника американського ранчо у фільмі “Влада пса”. На зйомках картини він неодноразово зіштовхувався із отруєнням токсичною речовиною.

Камбербетч зіграв власника найбільшого ранчо в американському штаті Монтана. Актор хотів вжитися в образ свого персонажа, тому курив самокрутки без фільтра дубль за дублем. Він прагнув, щоб люди в кімнаті знали, як він пахне, хоча досягти цього було непросто.

“Я тричі отруївся нікотином. Справді жахливо, коли тобі доводиться багато курити”, – зізнався зірка “Шерлока”.

Актор також розповів, що переживає про новий фільм “Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля”, прем’єра якого запланована на 2022 рік. У картині він знов виконав головну роль.

“У мене є страх із приводу виходу другої частини, тому що перша мала величезний успіх, і Доктор Стрендж став дуже популярним персонажем”, – наголосив Камбербетч.

Артист додав, що бути частиною франшизи Marvel сюрреалістично, оскільки в ході зйомок хочеться вщипнути себе, щоб повірити в дійсність того, що відбувається.

Поділись


Новини партнерів