Белла Хадід відверто розповіла про психологічні проблеми

Учора 25-річна знаменита модель Белла Хадід відверто розповіла своїм передплатникам в інстаграмі, що має проблеми психологічного характеру. На це зізнання її надихнуло інтерв’ю Віллоу Сміт, у якому та говорила про ментальне здоров’я.

Белла поділилася серією знімків, на яких вона плаче. Модель зізналася, що давно відчуває тривогу і відчуває себе спантеличеною.

Те почуття, коли ти думаєш, що недостатньо хороший чи не впевнений у своїй справі, — природне. Всі люди різні, у кожній людині є щось особливе та унікальне. Люди забувають, що в основному всі почуваються однаково: втраченими, спантеличеними, не до кінця розуміють, чому вони тут. Цю тривогу, здається, відчувають усі, але намагаються приховати це почуття. Ми живемо з нашими недоліками, з почуттям невпевненості, відчуваємо радість та щастя і приймаємо все це як щось прекрасне та природне. Ось уже кілька років я відчуваю це щодня і щоночі, – зізналася модель.

Зірка також сказала, що не варто сприймати соціальні мережі як реальність.

Будь ласка, всі, хто бореться із тривожністю, пам’ятайте про це. Іноді все, що нам потрібно почути, це те, що ми не самотні. Самодопомога при психічних захворюваннях та хімічному дисбалансі не є виходом. Це схоже на плавні американські гірки з перешкодами, де є злети та падіння. Але я хочу, щоб ви знали, що в кінці тунелю завжди є світло, і американські гірки завжди в якийсь момент повністю зупиняються. – Зазначила Белла.

Хадід додала, що їй знадобилося багато часу, щоб усвідомити свої проблеми.

У мене було достатньо зривів і вигоряння, щоб зрозуміти наступне: якщо ви досить старанно працюєте над собою, проводячи час на самоті, щоб зрозуміти, що вас травмує, дратує чи радує, ви завжди зможете зрозуміти чи дізнатися більше про свій власний біль і про те, як з ним впоратися,- додала зірка.

Шанувальники та зіркові друзі Белли подякували їй за чесність та висловили величезну підтримку.

Читайте також: Вілл Сміт відверто розповів про кризу у шлюбі з Джадою Пінкетт-Сміт

Поділись


Новини партнерів