Вілл Сміт відверто розповів про кризу у шлюбі з Джадою Пінкетт-Сміт

53-річний Вілл Сміт та його 50-річна дружина Джада Пінкетт-Сміт продовжують відверто розповідати про свій шлюб, у якому вони живуть уже понад 24 роки. Так, у своїй новій книзі під назвою “Вілл” актор розповів про кризу у відносинах із дружиною, яку вони пережили у 2011 році.

Сміт зізнався, що вони тимчасово розлучилися з Джадою через те, що їй не сподобалася вечірка, яку він влаштував на честь її дня народження. Розбитий після розриву з коханою, Вілл тоді випробував практично все, щоб розслабитись та якось відпустити ситуацію. У хід пішли навіть шаманство та тантричні практики. Так, у своїй книзі Сміт згадав, як відвідав шамана і випив запропонований ним галюциногенний відвар із рослин, відомий під назвою аяуаска.

Я літав глибоко у відкритому космосі… Я був у трильйонах світлових років від Землі, – поділився своїми враженнями Вілл Сміт.

На цьому актор не зупинився і відвідав експерта з тантричного сексу, який розповів усі деталі цієї практики. Тоді у розмові з наставницею актор чесно зізнався, що мріє про гарем.

Раніше Вілл Сміт уже розповідав, що криза у його стосунках із дружиною настала після святкування її 40-річчя. Вечірку для коханої актор планував цілих три роки. На свято він запросив улюблених художників Джади, які були готові намалювати картини на замовлення, організував змагання з гольфу, а також виступ співачки Мері Джей Блайдж. Вілл також підготував фільм, до якого включив кадри з покійною бабусею Джади, — ролик транслювався на великих екранах просто у розпал вечірки.

Однак Джада сюрприз чоловіка не оцінила і назвала це свято “найогиднішим проявом его, яке вона коли-небудь бачила в житті”. Незабаром після цього Вілл зізнався дружині, що втомився намагатися зробити її щасливою. Вілл і Джада розлучилися, проте незабаром вирішили дати своїм відносинам другий шанс.

Раніше подружжя вже ділилося несподіваними зізнаннями щодо свого шлюбу. Так, Джада публічно визнавалася в інтимному зв’язку з 29-річним музикантом Августом Алсіною, а Вілл розповідав про немоногамні стосунки у шлюбі.

Нагадаємо, що Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт довгий час дружили, а одружилися в 1997 році. У шлюбі у них народилося двоє дітей: син Джейден, якому цього літа виповнилося 23 роки, і дочка Віллоу, яка нещодавно відзначила своє 21-річчя. У Вілла також є старший син Віллард від першого шлюбу з актрисою Ширі Зампіно.

Читайте також: Ольга Горбачова замилувала мережу рідкісним фото зі старшою донькою

Поділись


Новини партнерів