На бойфренда Кайлі Дженнер Тревіса Скотта подали до суду – на його концерті загинуло вісім людей

Минулих вихідних 30-річний репер Тревіс Скотт став мимовільним учасником трагічного інциденту, який забрав життя восьми людей. Співак виступав на музичному фестивалі Astroworld у Х’юстоні, який мав відбутися ще того року, але був перенесений через коронавірус. Захід викликав великий ажіотаж та залучив величезну кількість шанувальників музиканта. Під час виступу репера його фанати почали прориватися до сцени, внаслідок чого утворилася велика тиснява. Понад триста людей отримали травми, вісім людей загинули, серед загиблих виявилася десятирічна дитина.

Тепер постраждалий на ім’я Манель Соуза подав на репера до суду, звинувативши його у сприянні насильству. Він вимагає відшкодування збитків у розмірі не менше 1 000 000 доларів, а також просить видати тимчасовий заборонний судовий наказ, щоб запобігти будь-якому знищенню доказів.

У позові детально описується все свавілля, яке розгорнулося після того, як фанати прорвали охоронну огорожу та влаштували тисняву. За словами позивача, обвинувачені усвідомлено ухвалили рішення дозволити шоу продовжуватися, незважаючи на великий ризик заподіяння шкоди відвідувачам концерту.

Джерело, близьке до Тревіса Скотта, повідомило, що репер не знав про масштаби інциденту, коли знаходився на сцені.

Його засліплювало світло, і він не міг бачити, що відбувається. Він подумав, що хтось просто знепритомнів, що іноді трапляється під час концертів, – сказав інсайдер.

У своїй офіційній заяві в суботу Скотт, який зараз є одним із найуспішніших і найпопулярніших реп-виконавців (його альбом Astroworld, який вийшов у 2018 році, став двічі платиновим), висловив співчуття сім’ям загиблих і заявив про готовність співпрацювати з поліцією.

Я абсолютно спустошений тим, що сталося минулої ночі. Мої молитви спрямовані до сімей та всіх тих, хто постраждав від того, що сталося на фестивалі Astroworld, – написав він у твіттері.

24-річна кохана Скотта Кайлі Дженнер, яка зараз чекає від нього другу дитину, також висловила співчуття близьким загиблих. Її, втім, теж розкритикували за те, що вона проігнорувала прохання фанатів репера зупинити шоу, коли почалася тиснява. Кайлі, яка була присутня на концерті, сказала, що дізналася про жертв і постраждалих лише з новин.

Читайте також: Слава Камінська показала, як виглядала на шкільному випускному

Поділись


Новини партнерів