14-річна дочка Мілли Йовович Евер вперше стала обличчям модної кампанії

14-річна дочка актриси Мілли Йовович і режисера Пола Андерсона Евер вже добре знайома публіці як актриса і модель, але тепер у кар’єрі дівчинки, що стрімко розвивається, є і нове досягнення. Евер знялася у своїй першій модній кампанії, ставши обличчям Miu Miu. Із брендом її вже давно пов’язує дружба. Евер була серед гостей на недавньому показі в Парижі і вже виходила на червону килимову доріжку в сукні Miu Miu.

А тепер вона стала і героїнею нової рекламної кампанії Miu Miu Nuit. Фотографували Евер знамениті модні фотографи Мерт Алас та Маркус Пігготт.

Випуск кампанії співпав із днем ​​народження Евер, якій учора виповнилося 14 років. Мілла Йовович привітала її в інстаграмі і присвятила їй зворушливий пост, розповівши про дорослішання Евер.

Вона завжди була доброю і люблячою, завжди всім співчувала і захищала своїх друзів та сім’ю. Але цей рік був для мене особливо цікавим. Вона раптово стала такою надійною у певному сенсі. Ні, в її кімнаті все ще безлад, і змусити її мити посуд майже неможливо, але вона також стала дівчиною, яка читає сценарії кожного дня по дорозі на роботу і з роботи (без прохання про це). Вона займається на гітарі, щоб розслабитися і “ковтає” по книзі кожні кілька днів.

Вона ніколи не скаже недобре слово на адресу когось (хоча при знайомстві може здатися, що у неї дикуватий гумор). Вона ставиться з розумінням, коли ми накладаємо обмеження на користування смартфоном, і не каже нам, що нас ненавидить (поки що. Я впевнена, що нам ще є чого чекати). Я повинна сказати, вона страшенно гарна дитина, – написала Мілла.

Нагадаємо, що Евер вже має великий досвід фотомоделі. Раніше вона знімалася для модних журналів. У дитячому Vogue Евер з’явилася ще у віці дев’яти років, а 11 років дебютувала на обкладинці глянцю, знявшись для журналу Jalouse.

Читайте також: Каньє Вест незадоволений “побаченням” Кім Кардаш’ян та Піта Девідсона: “Він попросив її утриматися”

Поділись


Новини партнерів