Каньє Вест незадоволений “побаченням” Кім Кардаш’ян та Піта Девідсона: “Він попросив її утриматися”

44-річний Каньє Вест продовжує контролювати свою 41-річну екс-кохану Кім Кардаш’ян, яка офіційно за документами поки що є його дружиною. Днями інсайдери повідомили, що репер розлютився, коли дізнався, що Кім весело проводить час з 27-річним коміком Пітом Девідсоном, і побачив знімки, на яких вони міцно тримаються за руки.

Йдеться про нещодавню зустріч Кім та Піта у парку атракціонів, на якій були присутні й інші друзі пари. Під час катання на американських гірках Кардаш’ян та Девідсон взялися за руки, через що багато хто сприйняв цю зустріч як побачення. Весту ці розмови не сподобалися, і він нібито попросив колишню кохану утриматися від подібних зустрічей, поки їхнє розлучення не буде офіційно завершено.

Він попросив її утриматися від повторення подібних ситуацій, допоки не будуть підписані всі папери про розлучення. Вест вважає, що цей вечір Кім і Піта не найкраще виглядає і в очах суспільства, і в очах Бога, – Розповів інсайдер у розмові з Hollywood Life.

До речі, чутки про роман Кім Кардаш’ян та Піта Девідсона, здається, сильно перебільшені. Деякі джерела стверджують, що вони спілкуються виключно на дружній ноті та просто весело проводять час разом. Проте є й ті, хто зазначає, що між Кім та Пітом таки є якась хімія. Цікаво, що перший поцілунок пари відбувся на зйомках комедійного шоу SNL: у кадрі вони зображали Аладдіна та принцесу Жасмін. Можливо, саме тоді між ними пробігла іскра.

Піт може бути чарівним, а Кім по-справжньому любить увагу. Їм подобається проводити час разом, – розповіло джерело в бесіді з People.

Девідсон справді має якийсь магнетичний вплив на жінок. Серед його колишніх подруг такі зірки, як Аріана Гранде, Кейт Бекінсейл, Кайя Гербер, Фібі Дайневор і не тільки.

До речі, прохання Каньє Веста здається трохи несправедливим, враховуючи його власну інтрижку з Іриною Шейк. Про роман репера та моделі вся преса писала цього літа: вони нібито були разом кілька місяців, після чого розлучилися друзями. До речі, жодних ніжних почуттів на публіці Каньє та Ірина справді не виявляли: репортерам вдалося лише одного разу зняти їх, коли вони разом сідали у літак у Франції. Кім, за чутками, ці стосунки лише підтримувала.

Читайте також: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек провели Хелловін з його колишньою дружиною Дженніфер Гарнер та дітьми

Поділись


Новини партнерів