Дженніфер Лопес та Бен Аффлек провели Хелловін з його колишньою дружиною Дженніфер Гарнер та дітьми

Хелловін широко відзначався знаменитостями. Але, якщо деякі зірки детально задокументували хід свята у себе в інстаграмі, то про те, як провели цей день інші, нам доводиться дізнаватися зі слів інсайдерів.

Так, виданню People стало відомо, що 49-річний Бен Аффлек і 52-річна Дженніфер Лопес відзначили День Усіх Святих разом із колишньою дружиною Бена, 49-річною Дженніфер Гарнер. Компанію дорослим склали діти. У Аффлека та Гарнер є дві доньки та син: 15-річна Вайолет, 12-річна Серафіна та дев’ятирічний Семюель. Ну а Дженніфер Лопес виховує 13-річних двійнят Емму та Макса від свого колишнього чоловіка Марка Ентоні.

Усіх разом помітили на вході до Маліби під час прогулянки та традиційного колядування, коли сусіди пригощають дітей солодощами.

Вони всі добре ладнають, і в центрі уваги завжди знаходяться діти. Дженніфер, Бен і Джен Гарнер – всі хотіли, щоб у дітей був приголомшливий Хелловін. Їхні діти теж дружать, і вони хотіли провести час разом. Так що цілком логічно, що вони зібралися, – Поділився інсайдер з People.

Крім того, він додав, що Аффлек зараз знову зайнятий роботою, тому йому було важливо провести час із близькими людьми.

Папараці цей момент, схоже, пропустили, оскільки спільних фото в мережі поки що немає, натомість Дженніфер у себе в інстаграмі поділилася відео, на якому вона разом із дітьми намагається приготувати солодощі. Очевидно, що на кухні у діви панує не менш запальна атмосфера, ніж її виступи.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)

Нагадаємо, що у шлюбі з Гарнер Аффлек був десять років. У червні 2015 року вони оголосили про розлучення, а до 2018 року врегулювали всі формальності шлюбу. Ну а возз’єднання актора з Дженніфер Лопес, з якою він зустрічався на початку нульових, стало чи не головною подією цього року у світі знаменитостей. Джерела стверджують, що зірки мають намір дати своїм відносинам другий шанс. До речі, і Гарнер, за чутками, не самотня — подейкують, що актриса знову зійшлася з екс-бойфрендом Джоном Міллером.

Читайте також: Бред Пітт вважає, що Анджеліна Джолі використовує їхніх дітей

Поділись


Новини партнерів