Бред Пітт вважає, що Анджеліна Джолі використовує їхніх дітей

Вже не перший тиждень 46-річна Анджеліна Джолі займається просуванням фільму “Вічні”, в якому вона виконала одну з головних ролей. Актриса вирішила вирушити у світовий тур, щоб представити фільм і в інших країнах, а разом із собою вона взяла п’ятьох дітей: 20-річного Меддокса, 16-річну Захару, 15-річну Шайло та 13-річних близнюків Вів’єн та Нокса.

На червоні доріжки зірка виходить разом із спадкоємцями, що щоразу справляє справжній фурор. Кожен вихід Джолі у світ — це завжди подія, а з дітьми й поготів. Але, як розповіли джерела з оточення колишнього чоловіка актриси Бреда Пітта, він вважає, що вона робить це з корисливою метою. За словами інсайдерів, 57-річний Пітт вважає, що Джолі використовує дітей заради свого публічного образу.

Анджеліна використовує дітей. Важко зрозуміти, як така поведінка, коли вона виставляє їх напоказ, може відповідати їх найкращим інтересам, – сказав інсайдер.

За його словами, Пітт і Джолі абсолютно по-різному поводяться з дітьми на публіці. У той час як Анджеліна періодично виходить із ними у світ і розповідає про них в інтерв’ю, Бред цього ніколи не робить.

Останні виходи актриси зі старшими дочками дуже обговорювалися, тому що Захара і Шайло повторили минулі образи своєї мами, з’явившись у сукнях з її гардеробу. А Шайло, біологічна донька Джолі та Пітта, взагалі привернула до себе підвищену увагу, бо змінила імідж.

Джерела з оточення Джолі відзначили, що актриса ніколи не змушувала дітей ходити з нею на публічні заходи.

Діти, що не дивно, враховуючи характери Бреда та Анджеліни, дуже незалежні. Вони не роблять того, що не хочуть робити, – зауважив він.

З моменту свого розставання у 2016 році Бред Пітт та Анджеліна Джолі досі борються за опіку над дітьми (у колишнього подружжя також є 17-річний син Пакс) у суді. Ще недавно здавалося, що справа наближається до завершення, коли суддя Джон Удеркірк виніс рішення про спільну опіку пари над дітьми. Проте актрисі вдалося досягти дискваліфікації судді, і його рішення було скасовано. Апеляція, подана Піттом на перегляд рішення про усунення Удеркірка, днями була відхилена. Поки діти пари перебувають під опікою матері, а батько має право бачитися з ними. Проте здаватися Бред не має наміру і продовжуватиме боротьбу за спільну опіку.

Читайте також: Іванна Онуфрійчук похизувалась дорогим подарунком від чоловіка

Поділись


Новини партнерів