Лів Тайлер і Дейв Гарднер розлучилися після семи років стосунків

44-річна актриса Лів Тайлер і 45-річний спортивний агент і найкращий друг Девіда Бекхема Дейв Гарднер розлучилися після семи років стосунків. Причому це сталося ще в березні але відомо про це стало тільки зараз.

Як зазначив інсайдер, розрив пари відбувся на тлі того, що закохані віддалилися один від одного.

Дейв та Лів провели першу ізоляцію разом, і вони чудова команда як батьки, але, на жаль, вони віддалилися один від одного і стали жити кожен сам собою.

Обидвоє хотіли зосередитись на своїй кар’єрі. Вона займалася акторством та продюсуванням, а Дейв був зайнятий бізнесом і працював над футбольним проектом Девіда Бекхема у Маямі.

Вони офіційно розлучилися ще в березні, але тримали це в секреті, щоб звести до мінімуму ажіотаж і переконатися, що з їхніми дітьми все гаразд. — розповіло джерело.

Лів та Дейв почали зустрічатися у 2014 році. Через рік вони побралися. Пара виховує двох спільних дітей : шестирічного Сейлора та п’ятирічну Лулу Роуз. В обох також є по синові від попередніх стосунків.

Інсайдер додав, що вони зберегли дружні стосунки і цього літа навіть відпочивали разом.

Тайлер зазначала, що статус нареченої її ніколи не бентежив – заміж вона не поспішала.

Мені подобається бути зарученою, але заміж я не рвуся. Завжди вважала, що шлюб має бути нагородою за те, що ви вижили у своїх відносинах. Бачу, що у всіх зазвичай це відбувається навпаки, – казала вона.

За її словами, їх із Дейвом стосунки зміцнило спільне бажання розширити сім’ю.

Ми обидвоє хотіли мати сім’ю та дітей, а також партнерські відносини та кохання, – зізнавалася актриса.

Читайте також: Бред Пітт вважає, що Анджеліна Джолі використовує їхніх дітей

Поділись


Новини партнерів