Мадонна в образі Гарлі Квін відсвяткувала Хелловін з бойфрендом та дітьми

Грандіозну вечірку з нагоди свята влаштувала 63-річна Мадонна. Зірка відсвяткувала Хелловін разом зі своїми численними друзями, 27-річним бойфрендом Ахламаліком Вільямсом та дітьми: 25-річною Лурдес Леон, 21-річним Рокко, 16-річним Девідом Бандою, 15-річною Мерсі Джеймс та дев’ятирічними Стеллою та Естер.

Сама Мадонна перетворилася на Гарлі Квінн, відому суперлиходійку і соратницю Джокера. Вона була одягнена в блискучі міні-шорти, колготки в сіточку, короткий топ із написом “Татусевий маленький монстр”, червоно-синій бомбер і черевики на високій платформі. Як і Гарлі, вона зробила два хвостики і пофарбувала їх у рожевий та блакитний кольори. Ну і, звісно, ​​невід’ємною частиною її образу стала бейсбольна бита.

Крім того, щоб відповідати персонажу Гарлі Квін у виконанні Марго Роббі у фільмі “Загін самогубців”, Мадонна зробила кілька татуювань, які було видно через її колготки.

Від образу зірки її шанувальники захопилися і назвали її королевою Хелловіна. Схоже, у Гайді Клум з’явилася серйозна конкурентка!

Бойфренд Мадонни святковий дрес-код чомусь проігнорував, а ось її діти, навпаки, свою матір підтримали. Син Мадонни Девід з’явився в образі актора і коміка Річарда Сіммонса, її дочка Естер обрала вбрання чирлідерки, а Лурдес Леон, схоже, хотіла повторити образ героїні Меган Фокс з фільму “Тіло Дженніфер”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Читайте також: Шакіра опублікувала рідкісне фото з Жераром Піке на честь Хелловіна

Поділись


Новини партнерів