Шакіра опублікувала рідкісне фото з Жераром Піке на честь Хелловіна

Сім’я 44-річної Шакіри та 34-річного Жерара Піке вчора теж не залишилася осторонь святкування Хелловіна. Співачка показала, на які образи вони з коханим перетворилися напередодні Дня Усіх Святих. Пара зробила яскравий грим, пофарбувавши навіть волосся, і явно не поскупилася на штучну кров, яку вони нанесли на обличчя і костюми.

Фото втішило шанувальників зірок, адже Шакіра та Жерар рідко балують публіку спільними світлинами.

Я знаю, що ти зробив минулого Хелловіна, – написала співачка, зробивши посилання на відомий фільм жахів “Я знаю, що ви зробили минулого літа”.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Shakira (@shakira)

Хелловін пара відзначала разом із великою компанією друзів — колегами Піке у футбольному клубі “Барселона” та їхніми близькими. Чи взяли на вечірку Шакіра та Піке своїх синів, восьмирічного Мілана та шестирічного Сашка, невідомо — на фотографіях у соцмережах вони поки що не засвітилися. Але інших дітей на святі було чимало, тож, мабуть, спадкоємці пари теж не пропустили веселощів.

Своїх дітей пара довгий час ховала від сторонніх очей, і нещодавно Мілан і Саша стали періодично з’являтися в блозі своєї мами. Про особисте життя пара, яка разом уже більше 10 років, практично не розповідає і намагається уникати публічності.

За роки відносин Шакірі та Жерару Піке не раз приписували розлучення. Серед причин називали невірність футболіста та їхні особисті розбіжності. Проте, ці чутки жодного разу не підтвердилися — закохані, як і раніше, разом і виглядають дуже щасливими.

Читайте також: Іванна Онуфрійчук похизувалась дорогим подарунком від чоловіка

Поділись


Новини партнерів