«Адекватні люди так не поводяться»: інтернет-користувачі розкритикували вчинок Ілони Гвоздьової

Минулих вихідних на телеканалі «1+1» відбувся дев’ятий прямий ефір шоу «Танці з зірками», під час якого проект покинув MELOVIN.

На його виліт відразу відреагувала хореограф Ілона Гвоздьова, з якою у артиста конфлікт.

Гвоздьова опублікувала на своїй сторінці в Instagram відео, де вона щаслива разом із кумою танцює ча-ча-ча – той самий танець, який став фатальним для MELOVIN. Позаду дівчат можна розглянути телевізор, на якому транслюють «Танці із зірками», і де оголошують, що шоу залишає артист зі своєю партнеркою Єлизаветою Русіною.

«Не дякуйте! І пам’ятайте, все в цьому житті бумеранг! Не зарікайся, не біжи попереду паровоза, не кидайся гучними фразами, якщо не вистачає досвіду, розуму та професіоналізму. Тепер я можу спокійно спати! Вибачте, накипіло і справедливість перемогла!» – такими словами супроводила відео Гвоздьова.

Як відомо, конфлікт між Ілоною та MELOVIN виник під час суддівства на проекті. Гвоздьова різко критикувала артиста та його партнерку. Співак намагався вирішити конфлікт, однак, за його словами, Ілона «пробила дно людяності».

Інтернет-користувачі не оцінили зухвалу поведінку хореографа: «Ілоно, вам полегшало? Досить лити свою жовч на інших, ви нікому не цікаві. Адекватні люди так не поводяться», «Вам треба лікуватися у психіатра».

Читайте також: Катерина Реп’яхова розповіла, як Віктор Павлік почувається у ролі батька

Поділись


Новини партнерів