Джіджі Хадід і Зейн Малік розлучилися після того, як мати моделі звинуватила співака в домашньому насильстві

26-річна Джіджі Хадід та 28-річний Зейн Малік розлучилися. Розрив пари відбувся на тлі гучного скандалу: мати моделі Іоланда Хадід звинуватила коханого своєї доньки у домашньому насильстві.

З її слів, співак ударив її, коли вона прийшла до них додому. Малік заявив, що Джіджі на той момент була відсутня вдома вже кілька тижнів. Зважаючи на все, між ним та Іоландою спалахнула сварка. Виносити її у публічний простір він не хотів, проте після того, як про конфлікт стало відомо громадськості, зробив заяву у соцмережі.

Як ви знаєте, я приватна особа, і я хочу створити безпечний простір для доньки (Зейн Малік та Джіджі Хадід виховують однорічну доньку Хай). Таке місце, де сімейні справи не виносилися на публіку. Прагнучи захистити її, я погодився не заперечувати претензії, які виникли в результаті суперечки з членом сім’ї мого партнера, який прийшов до нас у будинок, коли мій партнер був відсутній уже кілька тижнів. Це було і мало залишатися приватною справою, але, схоже, на даний момент існують розбіжності. І, незважаючи на мої зусилля врегулювати все в мирній сімейній обстановці, що дозволила б мені бути батьком, на якого заслуговує моя дочка, це просочилося в пресу.

Проте я сподіваюся на зцілення всіх, хто залучений до цього конфлікту, і, що важливіше, я залишаюся пильним, щоб захистити Хай і забезпечити їй приватне життя, на яке вона заслуговує, – зауважив він.

Після цього Малік зробив ще одну заяву. Він заперечував звинувачення в домашньому насильстві та зазначив, що не чіпав матір своєї коханої.

Я категорично заперечую, що вдарив Іоланду і заради моєї доньки Хай я відмовляюся повідомляти будь-які додаткові подробиці. Сподіваюся, Іоланда перегляне свої помилкові звинувачення та перейде до вирішення цих проблем у приватному порядку. – сказав він.

Як повідомили інсайдери виданню People, Хадід та Малік розлучилися, але продовжують разом виховувати свою однорічну доньку Хай.

Нині вони не разом. Хоча вони обоє добрі батьки. Вони разом виховують доньку.

Іоланда дуже захищає Джіджі. Вона хоче найкращого для доньки та онуки, – сказав інсайдер.

Представник моделі зазначив, що Джіджі зараз зосереджена на доньці та просить приватності.

Джіджі Хадід і Зейн Малік зустрічалися близько шести років, але кілька разів розлучалися, а потім сходилися знову. Рік тому вони вперше стали батьками.

Читайте також: Оля Полякова попрощалася з “Королевою ночі”

Поділись


Новини партнерів