У мережі впевнені, що знайшли докази роману Селени Гомес та Кріса Еванса

Про можливий роман 29-річної Селени Гомес та 40-річного Кріса Еванса заговорили на початку цього місяця. Інтернет-детективи звернули увагу на те, що актор підписався на обліковий запис співачки, і знайшли знімки, на яких Кріс і Селена були нібито в одних і тих же місцях, але окремо.

Незважаючи на те, що підтвердження роману досі не було, люди в мережі не вгамовуються, продовжуючи шукати докази. На цей раз підозра у них викликало відео, на якому Еванс грає на фортепіано.

Користувач соціальної мережі TikTok звернув увагу на відображення брюнетки в нижньому лівому кутку ролика.

Що це за брюнетка, яка знімає відео? – поцікавився він.

Інші відразу підхопили цю хвилю, почавши писати, що це Селена. Однак деякі звернули увагу на те, що у дівчини у відображенні довге волосся, тоді як Гомес нещодавно зробила коротку стрижку.

Поки що, варто зазначити, доказова база в інтернет-детективів досить мізерна. З’ясувалося, що фотографії, на яких Гомес і Еванс нібито були в тих самих місцях, зроблені не тільки в різний час але й в різних локаціях.

Треба сказати, що вони зараз вільні. Гомес вже давно самотня. Еванс після чуток про роман із Лілі Джеймс ні з ким у стосунках помічений не був.

Читайте також: Кім Кардаш’ян знялася для глянцю та розповіла про свою колаборацію з Fendi

Поділись


Новини партнерів