Кім Кардаш’ян знялася для глянцю та розповіла про свою колаборацію з Fendi

41-річна Кім Кардаш’ян стала новою героїнею журналу WSJ. Зірка взяла участь у фотосесії та знялася для двох варіантів обкладинок видання. На одній із них Кім постала разом із арт-директором жіночого напряму Fendi Кімом Джонсом, а в інтерв’ю розповіла про свою співпрацю із всесвітньо відомим брендом.

Мова про колаборацію бренду спідньої білизни Кім Skims з Fendi. До цієї ексклюзивної колекції увійшли спідня білизна та колготки у фірмових нейтральних відтінках Skims, доповнені логотипами обох брендів. У новій капсулі також представлені сукні, комбінезони та боді різних кольорів, спідниці з еластичного трикотажу, легінси та топи для занять спортом, купальники та топи для занять серфінгом, а також пуховик із монограмами Fendi.

За словами Кім, співпраця з Fendi стала результатом її тісної дружби з Кімом Джонсом. Від Джонса вона почула, що співробітниці його офісу є шанувальницями бренду Skims, і якось надіслала їм багато речей зі своєї лінійки. У грудні 2020 року у Кардаш’ян та Джонса відбулися перші переговори з приводу колаборації, а чутки про випуск їхньої спільної колекції просочилися в пресу вже цього літа. Саме тоді Кім їздила до Риму, а головною метою поїздки цілком могла бути чергова робоча зустріч із керівництвом Fendi. У продаж лімітована зіркова лінійка надійде 9 листопада.

Ми поки що не обговорювали додавання до колекції інших готових речей. Це напевно не входить до планів, принаймні на найближчі кілька років,

– Розповіла Кім про співпрацю з Fendi, також уточнивши, що все-таки планує додати в колекцію предмети одягу для занять йогою.

У новій фотосесії для WSJ Кім постала у речах бренду Skims. У розмові з виданням Кардаш’ян розповіла, що зараз усі сили віддає саме цьому бізнесу та тимчасово призупинила розвиток свого косметичного бренду KKW Beauty. За словами Кім, вона зробила це за порадою Каньє Веста. Про розлучення з репером зірка реаліті-шоу оголосила на початку цього року, проте, як і раніше, підтримує з ним дружні стосунки і багато в чому прислухається до колишнього коханого.

Він висловив думку, що в мене занадто багато брендів і порадив зосередитися на чомусь одному. У цьому сенсі він фанат всього простого, – Розповіла Кім.

Кардаш’ян уточнила, що зараз шукає способи об’єднати свій б’юті-бренд і Skims та планує глобальний перезапуск.

У подальших планах Кім також відкрити свою юридичну фірму, за допомогою якої можна буде безкоштовно надавати допомогу нужденним людям, а також надавати роботу тим, хто раніше відсидів у в’язниці.

Я не бачу себе просто плаваючою на яхті. Я думаю, що почуватимуся добре, тільки якщо продовжуватиму працювати, – підсумувала Кім, провівши паралель зі своєю бабусею, яка вийшла на пенсію на початку 1980-х.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от WSJ. Magazine (@wsjmag)

Читайте також: Іванна Онуфрійчук зачарувала шанувальників своїм ніжним образом на шоу “Танці з зірками”

Поділись


Новини партнерів