Колишні співробітники Марка Цукерберга звинуватили бізнесмена та його дружину у домаганнях та дискримінації

Новина про майбутні зміни в соціальній мережі Facebook може затьмарити скандал, який безпосередньо стосується його засновника. Так, на Марка Цукерберга та його дружину Прісцилу Чан подали до суду колишні співробітники. Подробиці – у нашому матеріалі.

Стало відомо, що 37-річний засновник компанії Facebook Марк Цукерберг та його 36-річна дружина Прісцила Чан потрапили у непростий скандал. На відому пару подали до суду їхні колишні працівники.

Екс-співробітники, які працювали на бізнесмена та його дружину, звинувачують пару та їхню команду у домаганнях, дискримінації та гомофобії.

Заяву до суду подали колишній керуючий домашнім господарством, ім’я якого не розголошується, і співробітниця із забезпечення безпеки Міа Кінг. У судових документах перший описується як відкритий гей, а Міа як темношкіра жінка, яка є членом ЛГБТК-спільноти.

У позові Міа Кінг заявила, що зазнавала численних принижень: зокрема до неї зверталися, використовуючи нецензурні висловлювання. До того ж дівчина наголосила, що їй нерідко доводилося працювати понаднормово, але за це не виплачували жодних компенсацій.

А ось чоловік, який не розкриває свого імені, також заявив, що працював понад 40 годин на тиждень без жодних компенсацій. До того ж, іноді його змушували працювати по 17 годин на день, щоб приготувати будинок до приходу Марка та Прісцили. І “вишнею на торті” стало те, що він зазнав сексуальних домагань і гомофобних образ з боку членів команди Цукерберга.

Також обидва позивачі звинувачують Марка Цукерберга та його дружину у невиплаті заробітної плати.

Відповідь представників бізнесмена не змусила довго чекати. В офіційній заяві ці звинувачення назвали необґрунтованими та брехливими, написавши таке:

Наш офіс дуже серйозно ставиться до скарг на неналежну поведінку на робочому місці та оперативно розслідує всі подібні питання. Ми пишаємося командою професіоналів, які працюють у сімейному офісі, і впевнені, що ці звинувачення, спрямовані на те, щоб несправедливо зганьбити наших колег, зазнають невдачі.

Самі Марк і Прісцила поки що ніяк не коментували ці звинувачення.

Читайте також: Катерина Кухар показала свою маленьку донечко на фото

Поділись


Новини партнерів