Колишній менеджер співачки розповів, чому Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучилися 17 років тому

Ця красива пара не сходить зі сторінок таблоїдів. Цього разу всі обговорюють новини про те, чому Лопес і Аффлек розлучилися 17 років тому.

Нагадаємо, 17 років тому Дженніфер Лопес і Бен Аффлек повинні були зіграти весілля, втіливши в життя мрії своїх шанувальників. Але сталося так, що за день до церемонії вони її скасували. Багато років фанати намагалися знайти зрозумілу відповідь, яка б роз’яснила ситуацію.

І днями з’явилася ще одна версія, хоча самі винуватці скасованого торжества воліли і воліють не розповсюджуватися про особисте.

Як повідомляє Daily Mail  колишній менеджер співачки Роб Шутер, який працював з нею з 2003 по 2005 рік, озвучив свою версію їх розставання. Так, він вважає, що всьому виною алкогольна залежність Бена.

Це Бен розірвав відносини. Він втік, бо не впорався зі своїми демонами. Бен довго боровся з ними і в результаті йому вдалося взяти їх під контроль. Тоді вони зустрілися з Джен в невідповідний для нього час.

І хоча в перший раз їх відносини розпалися, тепер менеджер впевнений, що Лопес і Аффлек в результаті все ж одружаться, адже їх роман вселяє віру в справжню любов.

Сподіваюся, що цього разу весілля відбудеться. Тоді в якийсь момент все різко зіпсувалося. Але в цілому вони були чудовою парою і любили один одного.

Читайте також: Вікторія Бекхем розповіла про майбутнє весілля сина

Поділись


Новини партнерів