Вікторія Бекхем розповіла про майбутнє весілля сина

Напередодні 47-річна Вікторія Бекхем з’явилася на шоу Live With Kelly і Ryan. Під час програми зірка розповіла про те, як вона готується стати свекрухою, а також публічно звернулася до сина Брукліна і його нареченої Ніколи зі словами настанови.

Здається, Вікторія Бекхем знає все про ідеальні взаємини в сім’ї. Їхнім стосункам з Девідом можна тільки позаздрити! Зірка розповіла, що їм неймовірно пощастило один з одним. «Це жонглювання. Мені просто пощастило, що у мене є хтось, хто поважає те, що я роблю. А я поважаю те, що робить він. Ми просто хотіли щасливих дітей. Хіба ми не пройшли достатньо разом? » – сказала Вікторія.

Не обійшлося і без питань про майбутнє весілля старшого сина Брукліна і Ніколи Пельтц. За словами майбутньої свекрухи, вона у всьому підтримує їх. «Вони повинні розібратися самі, як будувати свій шлюб. Вони обидвоє дуже щасливі. Вони старанно працюють», – зізналася дизайнер.

Наостанок Вікторія дала пораду, яка стане в нагоді не тільки її синові, а й усім, хто готується будувати сім’ю. «У нас в сім’ї завжди були тісні взаємини. Ми з Девідом справді поважаємо один одного, і ми хочемо робити це професійно. Ключовим моментом є повага і рівність. Бути рівним навіть вдома», – додала зірка.

Відзначимо, що Вікторія та Девід Бекхеми цього літа відзначили 22 річницю весілля. Перша зустріч зоряної пари відбулася в 1997 році на матчі «Манчестер», через рік вони оголосили про заручини, ще рік по тому, 4 липня 1999-го, одружилися. У Бекхемів четверо дітей: сини Бруклін, Ромео і Круз, а також донька Харпер.

Читайте також: Юлія Саніна приміряла новий образ

Поділись


Новини партнерів