Меган Фокс і Колсон Бейкер знялися для глянцю і розповіли про свої психічні розлади

35-річна Меган Фокс і її 31-річний бойфренд Колсон Бейкер, який виступає під псевдонімом Machine Gun Kelly, взяли участь у спільній фотозйомці для свіжого номера британського GQ.

Пара, яка зустрічається вже півтора року, також дала інтерв’ю виданню. Закохані розповіли про свій роман і зізналися, що обидвоє страждають психічними розладами.

Так, актриса розповіла, що страждає дисморфіним розладом тіла, тобто сильно стурбована своїм зовнішнім виглядом і не може адекватно сприймати власне тіло, постійно намагаючись виправити надумані недоліки. Цей розлад може викликати тривожність і змушувати людину страждати, створюючи для неї великі труднощі в повсякденному житті.

Я глибоко в собі не впевнена. Ми можемо дивитися на когось і думати: “Ця людина така гарна. Її життя повинне бути легким”. Але сама вона, скоріш за все, так не думає, – поділилася вона.

Фокс не стала детально описувати, як саме на неї впливає дисморфічний розлад тіла але раніше вона говорила про інші проблеми з психічним здоров’ям. Актриса заявляла, що вона майже дійшла до межі після виходу в 2009 році фільму “Тіло Дженніфер”, тому що її постійно сексуалізували в фільмах і засобах масової інформації.

Бойфренд Меган зізнався, що страждає посттравматичним стресовим розладом, який він помилково назвав в інтерв’ю післяпологовою депресією, через важке дитинство і проблем з наркотиками. Однак кохана підтримує його і надихає на роботу над цими проблемами і відкритий діалог про них.

Вона допомогла мені зрозуміти, що неможливо закопати свою травму. Ніхто нічого про мене не знає. Вони не знають, наскільки глибоко ця кроляча нора заходить в моє дитинство і пов’язана з усім, що моє тіло ховало в собі, – сказав співак.

Меган додала, що їхні стосунки досить інтенсивні, і, тільки зустрівши один одного, вони знайшли себе.

Здається, що має бути світло, але ми разом йдемо в пекло. Це точно екстаз і агонія. Я не хочу, щоб люди думали, що у нас все ідеально. Я не просто так кажу, що це дуже похмура історія, – додав Бейкер.

Проте він зазначив, що раніше ніколи не відчував такої любові, поки не зустрів Фокс, і сказав, що 30 років свого життя витратив даремно.

Нагадаємо, що до роману зі співаком Фокс була одружена з Браяном Остіном Гріном, з яким прожила в шлюбі 10 років. У пари є троє спільних синів, яких вони виховують разом. У Колсона Бейкера є 11-річна донька від попередніх відносин.

Читайте також: Шеннен Догерті розповіла про боротьбу з останньою стадією раку: “Це негарно, але правдиво”

Поділись


Новини партнерів