Періс Гілтон відсвяткувала дівич-вечір в Лас-Вегасі

У минулі вихідні 40-річна Періс Гілтон і її 40-річний наречений Картер Реума почали прощатися з холостяцьким життям: пара влаштувала спільну вечірку в Лас-Вегасі напередодні пишного весілля, на яку запросила родичів і близьких друзів. У Неваду закохані прилетіли на приватному літаку, і тут їх чекав особливий прийом. На фасаді готелю Resorts World Las Vegas, який належить родині Гілтон, був розміщений величезний банер з фотографією Періс – так керівництво готелю вітало зірку.

На вечірці були присутні члени родини Періс: її батько Рік, мати Кеті, сестра Нікі з чоловіком Джеймсом Ротшильдом і брат Баррон. У кожного гостя були предмети з символікою свята: так, Кеті Гілтон носила білу стрічку з написом “Мама нареченої”, а на самій Періс була рожева стрічка з написом “Майбутня наречена”.

Сама Періс для першої частини вечірки вибрала коротку сукню в улюбленому рожевому кольорі, яку доповнила сонцезахисними окулярами з написом “Наречена” і діадемою з фатою на голові. Святкування проходило біля басейну, тому дуже скоро наречена і її гості переодяглися в купальники. Купальні костюми також нагадували всім присутнім про привід, за яким вони всі сьогодні зібралися: наприклад, Періс була в білому суцільному купальнику з написом “Дружина на все життя”, а дружина її брата Баррона Тесс – в рожевому з написом “Періс і Картер: це гаряче”.

Вечірка продовжилася в одному з нічних клубів Лас-Вегаса. Для неї наречена вже переодягнулася в білу сукню і з радістю позувала разом зі своїм майбутнім чоловіком Картером на тлі стіни з їхніми іменами. Це свято вже було трохи скромнішим, ніж вечірка біля басейну.

Свято пройшло в окремій кімнаті. Це була інтимна вечірка для найближчих. Періс і Картер були ніжні один до одного. Очевидно, що вона дуже закохана і щаслива. Коли заграла пісня Celebration, вона схопила мікрофон і почала підспівувати, – розповів інсайдер.

Періс Гілтон поки не повідомляє журналістам конкретну дату торжества, однак натякає, що воно відбудеться вже дуже скоро – “через кілька тижнів”. Періс і Картер знайомі вже багато років, а зустрічатися почали в 2019 році. У лютому бізнесмен зробив пропозицію своїй коханій. Гілтон не приховує, що Картер – той, кого вона дуже давно шукала. За словами зірки, саме Реума вона бачить батьком своїх майбутніх дітей.

Читайте також: Вагітна Кайлі Дженнер продемонструвала помітно кругленький живіт

Поділись


Новини партнерів