Вагітна Кайлі Дженнер продемонструвала помітно кругленький живіт

Кайлі Дженнер зараз знаходиться в радісному очікуванні малюка – 24-річна телезірка і її 29-річний бойфренд Тревіс Скотт чекають на другу дитину.

Свою вагітність Дженнер спочатку приховувала, але тепер, коли про неї вже всім відомо, охоче показує, як вона у неї протікає. Вчора Кайлі опублікувала серію знімків, на яких вона продемонструвала помітно кругленький живіт.

На фотографіях Кайлі позує в яскраво-червоному вбранні. Кругленький живіт вона підкреслила за допомогою обтягуючого комбінезона, а частку гламуру її образу додали туфлі на високих підборах і пальто.

Термін вагітності, як і стать майбутньої дитини, Кайлі поки тримає в секреті. Втім, взагалі дивно, що вона вирішила про неї розповісти – першу вагітність Кайлі приховувала і дуже здивувала громадськість, коли повідомила про народження доньки.

Зі Скоттом Кайлі пов’язують довгі стосунки. Їх роман триває вже більше чотирьох років, проте за цей час вони встигли кілька разів розлучитися і зійтися знову. При цьому пара завжди підтримувала нормальні відносини і разом виховувала свою доньку.

Кайлі ніколи не приховувала, що мріє про велику сім’ю і, за словами інсайдерів, вони з Тревісом давно хотіли народити своїй доньці брата або сестру. Коли вони дізналися, що їм нарешті вдалося зачати дитину, вони дуже зраділи. Чекає появи молодшого брата або сестри і трирічна Стормі, яка теж прийшла в захват від цієї новини.

Поділись


Новини партнерів