Анджеліна Джолі продала свої акції в Шато Міраваль

Анджеліна Джолі завдала удару у відповідь колишньому чоловікові. Зірка Голлівуду продала свою частку маєтку і виноградника Шато Міраваль, які раніше ділила з Бредом Піттом.

Як ми вже говорили, між Анджеліною Джолі і Бредом Пітом не згасає ворожнеча. Колишні закохані все ніяк не можуть поділити спільне майно і дітей. Не так давно вони влаштували чергові судові розгляди через виноградників і маєток Шато Міраваль у Франції.

Нагадаємо, що Шато Міраваль Джолі і Пітт ділили порівну, проте актриса прийняла рішення продати свою частку акцій, а це не сподобалося її колишньому чоловікові. Пітт відразу ж подав позов до суду, заявивши, що має право першим викупити частку своєї екс-дружини, проте суддя не став на його бік і дозволив Анджеліні вільно розпоряджатися своїм майном.

Тепер же видання Wall Street Journal повідомляє, що Джолі продала свою частку в Шато Міраваль винній компанії Tenute del Mondo. Ціна угоди склала 164 мільйони доларів, якщо вірити джерелу.

Важливо відзначити той факт, що палац у Франції з виноградниками мав не тільки матеріальну, а й сентиментальну цінність для пари: саме там Джолі і Пітт одружилася в 2014 році.

Після розлучення актори продовжували спільно володіти величезним маєтком, однак відносно недавно Пітт вирішив привезти туди одну зі своїх нових обраниць – модель Ніколь Потуральскі. Можливо, саме це послужило причиною того, що Анджеліна Джолі вирішила так раптово позбутися спільного майна.

Тепер подружжю потрібно вирішити питання з опікою над дітьми. Анджеліна намагається зробити все можливе, щоб суд заборонив Пітту наближатися до них. До того ж нещодавно актриса вразила публіку заявою про домашнє насильство з боку екс-чоловіка. Як вирішиться ситуація – покаже час.

Читайте також: Брітні Спірс звинуватила молодшу сестру Джеймі Лінн у відсутності допомоги в її боротьбі проти опікунства

Поділись


Новини партнерів