Брітні Спірс звинуватила молодшу сестру Джеймі Лінн у відсутності допомоги в її боротьбі проти опікунства

Після того, як 39-річна Брітні Спірс через суд домоглася того, що її батько Джеймі більше не буде розпоряджатися її фінансами, вона стала ще сміливіше висловлювати свої думки. У новому емоційному пості в Instagram співачка зізналася, що всі 13 років перебування під опікою батька не отримувала підтримки і від інших членів своєї сім’ї, зокрема від молодшої сестри, 30-річної Джеймі Лінн.

Брітні опублікувала в мікроблозі картинку, на якій одна дівчина пірнає на глибину, щоб врятувати іншу. Це зображення Спірс використовувала як метафору до власної життєвої ситуації, в якій у неї не було подібного вірного помічника і рятівника.

Це зображення багато для мене значить. Воно викликає у мене сльози. На цій картинці одна дівчина рятує свою сестру. Я маю на увазі, що якщо у вас є друг, якого чотири місяці утримують в тісному будинку, без машини, телефону і можливості усамітнитися; якщо йому доводиться працювати по 10 годин на день і щодня без вихідних здавати тонни крові, – то я наполегливо раджу допомогти йому і витягнути його з цієї ситуації. В іншому випадку ви будете схожі на членів моєї сім’ї, які говорили мені: “Вибач, ти знаходишся під опікою”. Ймовірно, вони думали, що я інша, і не хотіли зі мною возитися. На щастя, я знайшла приголомшливого адвоката Метью Розенгарта, який допоміг змінити моє життя, – поділилася Брітні.

Віддані шанувальники відразу ж завалили Спірс десятками тисяч коментарів, в яких висловивали їй свою підтримку. Багато хто вирішив, що в цьому пості вона натякала на свою молодшу сестру Джеймі Лінн, і почали звинувачувати її у відмові допомогти Брітні в її боротьбі за свободу.

Читайте також: Дружина Дмитра Комарова розповіла, як підтримує свою фігуру восени

Поділись


Новини партнерів