Мадонну розкритикували за використання фотошопу

Шанувальники Мадонни глибоко засмучені, адже, виявляється, популярна зірка активно користується фотошопом і публікує фото зі спотвореною зовнішністю. Днями в Мережі з’явилося відео, на якому співачка виглядає зовсім не так, як на знімках.

63-річна Мадонна нерідко епатує публіку провокаційними фотографіями, викликаючи в Мережі захоплення своїм квітучим зовнішнім виглядом і стрункою фігурою. Однак “секрет краси” співачки не тільки в генетиці і хорошому догляді за собою, а й в фотошопі.

Цими вихідними Мадонна знімалася для журналу V Magazine разом з американським драматургом Джеремі О. Харрісом. У своєму Instagram-акаунті поп-зірка опублікувала фото із зустрічі, на яких постала в ідеальному вигляді – без зморшок і будь-яких дефектів.

 

View this post on Instagram

 

Публикация от Madonna (@madonna)

Але через кілька днів в Мережі з’явилося відео з тієї ж події, на якому Мадонна вже красувалася зовсім в іншому вигляді…

Користувачі почали порівнювати кадри з відео з тими фотографіями, які співачка публікує в своєму Instagram-профілі, і відзначили, що вона дуже сильно ретушує свою зовнішність.

Відзначимо, що це не перший випадок, коли Мадонну звинувачують у використанні фотошопу. Раніше зірка потрапила в дуже скандальну ситуацію, яку до сих пір ніяк не прокоментувала.

У березні 2021 року Мадонна опублікувала фото, на яких прифотошопила своє обличчя до тіла дівчини, таким чином видавши чужий знімок за свій. Жертвою плагіату стала Амелія Голді. Про неприємну ситуацію вона розповіла в своєму TikTok. Дівчина думала, що це якийсь жарт і безуспішно намагалася зв’язатися з командою зірки. Її історія набула розголосу в Мережі і зірка видалила скандальний знімок.

Читайте також: Амаль і Джордж Клуні відвідали прем’єру фільму The Tender Bar і розповіли про дітей

Поділись


Новини партнерів