Амаль і Джордж Клуні відвідали прем’єру фільму The Tender Bar і розповіли про дітей

Вчора в Лос-Анджелесі відбулася прем’єра фільму The Tender Bar, режисером якого виступив 60-річний Джордж Клуні. Підтримати його прийшла 43-річна дружина Амаль.

На публіці вона з’явилася в чорно-білій сукні. Образ Амаль доповнила босоніжками, прикрашеними кристалами, і чорним клатчем. Пара здавалася дуже щасливою і позувала в обнімку.

І, хоча вихід подружжя в світ був приурочений до прем’єри нового фільму Клуні, звичайно, не обійшлося без запитань про їхнє особисте життя. Так, Джорджа і Амаль запитали про дітей, чотирирічних близнюків Елі і Олександра, і життя з ними на карантині.

Актор зазначив, що, коли все почалося, їх дітям було всього 2,5 роки, так що вони пропустили не так вже й багато.

Мені не довелося вчити їх тригонометрії, – пожартував він.

А Амаль додала, що її чоловік був чудовим педагогом, але не втрачав можливості іноді використовувати альтернативні методи навчання.

Зараз він в основному вчить їх різноманітним витівкам. Але ми подивимося, що буде далі,- додала вона.

Актор висловив упевненість, що все це він робить не дарма.

Я думаю, з часом це окупиться, – сказав Джордж

Коли Амаль запитали, як їх сім’ї вдалося знайти баланс між особистим і професійним життям в умовах пандемії, вона сказала, що їй дуже пощастило з партнером.

Напевно, ми схожі на багато сімей, де працюють обоє батьків. Мені пощастило, тому що у мене є партнер, який надає велику підтримку. І ми дійсно багато їздимо по світу, і я відчуваю себе дуже щасливою, – сказала адвокат з прав людини.

Джордж і Амаль Клуні одружені сім років. Актор зізнався, що Амаль підкорила його з першого погляду, і незабаром він зробив перший крок, запросивши її на побачення. Вона відповіла йому взаємністю. Через кілька місяців після знайомства Джордж зробив Амаль пропозицію руки і серця, на яку вона відповіла згодою. У вересні 2014 року пара зіграла весілля, а в 2017 році у них народилися близнята. За словами Клуні, зустріч з коханою повністю змінила його життя. Тільки тепер він зрозумів, наскільки порожнім воно було раніше.

Читайте також: Сергій Танчинець та його дружина зворушливо привітали один одного з річницею весілля

Поділись


Новини партнерів