Батько Брітні Спірс протестує проти свого відсторонення від опікунства над донькою: “Суд помилився”

У затяжній битві 39-річної Брітні Спірс за свободу вчора відбулася важлива подія – суд відсторонив її батька Джеймі Спірса з посади її опікуна і таким чином зняв з нього повноваження розпоряджатися в тому числі фінансами співачки. Мова поки йде про тимчасову міру – до кінця року статками зірки поп-сцени буде завідувати професійний аудитор.

Однак приймати цю поразку мовчки батько Брітні явно не має наміру. Через довірену особу чоловік вже передав пресі свій коментар щодо відсторонення.

Містер Спірс беззастережно любить свою доньку Брітні. Протягом тринадцяти років він намагався робити те, що в її інтересах, будучи її опікуном і батьком. Так було з самого початку, коли вона добровільно взяла опікунство і коли було укладено цю угоду, яка включала в себе допомогу їй у відродженні її кар’єри і відновленні відносин з дітьми. Кожен, у кого був родич з психічними проблемами, здатний зрозуміти, скільки сил і щоденних турбот вимагає така допомога.

Містер Спірс також був змушений прикусити язика і не відповідати на всі помилкові, спекулятивні та необґрунтовані нападки на нього з боку певних представників громадськості, засобів масової інформації або, останнім часом, власного адвоката Брітні. Всі ці факти призвели до того, що вчорашнє слухання розчарувало і, чесно кажучи, стало втратою для Брітні.

Суд помилився і вчинив неправильно, усунувши з посади містера Спірса і призначивши на його місце незнайомця для управління майном Брітні. Тим самим суд продовжив опікунство, яке Брітні просила припинити цього літа.

Знову ж таки, саме містер Спірс виступив з ініціативою подати прохання про припинення опікунства, коли ні колишній адвокат Брітні, призначений судом, ні її новий адвокат, найнятий приватно, не зробили цього. Саме містер Спірс просив суд на вчорашньому слуханні негайно припинити опікунство, в той час як власний адвокат Брітні заперечував проти цього, – йдеться в заяві, яку надала адвокат Спірса Вівіан Л. Торін.

Однак в пресі наводяться наступні слова адвоката Брітні в суді:

Брітні хоче, потребує і заслуговує упорядкованого переходу. Вона піддавалася насильству з боку цього чоловіка протягом останнього десятиліття і з самого дитинства. Брітні Спірс під присягою свідчила про жорстокість і токсичну присутність Джеймса Спірса в її житті.

Рішення про відсторонення вчора у Верховному суді Лос-Анджелеса винесла суддя Бренда Пенні, яка курує справу про опікунство (влітку, коли Брітні давала свідчення по телефону, вона спілкувалася саме з Пенні).

Відсторонення від посади в інтересах Брітні Спірс. Поточна ситуація не витримує критики, – заявила суддя.

Також було оголошено, що це рішення суду не підлягає оскарженню.

Адвокат співачки Метью Розенгарт також встиг поспілкуватися з журналістами і, звичайно, назвав рішення важливою перемогою у справі.

Думаю, ви можете припустити, що вона дуже щаслива! Наша мета – повністю звільнити Брітні від опікунства до того, як 2 грудня їй виповниться 40 років, – сказав адвокат.

Наступне слухання у справі призначене на 12 листопада і очікується, що саме тоді буде вирішуватися питання про повне скасування опікунства.

Читайте також: Тоня Матвієнко прикрасила обкладинку відомого українського глянцю

Поділись


Новини партнерів