Племінниця Ротару чесно розповіла про низку трагедій в сім’ї

Українська співачка і племінниця зірки естради Софії Ротару Sonya Kay (справжнє ім’я Соня Хлябич) розповіла про подвійну пережиту трагедію в сім’ї – раптову смерть батька в 2020 році і важку хворобу матері – навесні 2021, а також затяжну депресію і підтримки чоловіка – хокеїста Олега Петрова. Подробицями особистого життя вона поділилася в програмі «ЖВЛ».

Софія і Олег планували весілля на весну 2020 року, вони закінчували усі приготування і перед торжеством вирушили відпочити – спортсмен якраз відзначав день народження, і привід для поїздки був. Але святковий вікенд затьмарила страшна новина – помер батько співачки, бізнесмен Сергій Хлябич.

«Це був шок. Всі плани були зруйновані моментально», – згадав про трагічну новину Олег.

«Я могла лежати на ліжку, плакала цілими днями. Ні їсти, нічого не хотілося. Плюс я бачила, як переживала моя мама. Це була любов всього її життя. Ніхто не очікував. Він був здоровий! Ходив в спортзал, катався на велосипеді, був дуже активний. У нього обірвався тромб і він за секунду помер», – розповіла про пережите Sonya Kay.

Донька і батько були дуже близькими, чоловік підтримував єдину дитину в починаннях. «Він був найкращим другом і фанатом номер 1, дуже пишався мною», – зізнається дівчина.

Після пережитого, парі було вже не до весілля – співачка і її обранець просто розписалися, але пізніше дівчина впала в сильну депресію.

Півроку Олег і Соня жили з мамою артистки, сестрою легенди естради Софії Ротару, в Чернівцях і підтримували її, як могли. Ротару також цікавилася долею родичів, яких спіткала непоправна втрата.

«Всі були на зв’язку, постійно дзвонили, приїжджали, підтримували морально», – розповіла про нелегкий період у житті Соня.

Поступово мама і донька виходили з депресії, але через рік після смерті чоловіка і батька, навесні 2021 Лідія Михайлівна підхопила коронавірусну інфекцію. Лікарі давали невтішні прогнози.

«Вони говорили, що 50 на 50 шанси, моліться. У мене такі страшні думки були», – згадує про складний період Sonya Kay.

Співачка не відходила від мами, доглядала за нею, діставала необхідні ліки, і жінка пішла на поправку.

«Я не слухала музику рік. Мені було якось неприємно. У мене були думки, що я не можу дозволити собі радіти і сміятися. Були думки піти з шоу-бізнесу. Але я зрозуміла, що не можу просто так здатися», – розповіла Sonya Kay про своє повернення на сцену.

Артистка влаштувала промо-фотосет і записала кілька динамічних треків. «Сумних пісень не буде. Я хочу дати людям позитивні емоції», – пообіцяла вона.

Читайте також: Ума Турман зізналася, що зробила аборт в підлітковому віці

Поділись


Новини партнерів