Брітні Спірс зворушливо привітала підрослих синів з днем ​​народження: “Мої хлопчики такі красиві!”

В середині вересня сини Брітні Спірс і її екс-чоловіка Кевіна Федерлайна з різницею в два дня відзначили свої дні народження: старшому Шону виповнилося 16 років, а молодшому Джейдену – 15. В честь цього 39-річна співачка вчора опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, присвячений дітям.

Спірс поділилася фото із зображенням цитати, яка свідчила: “Немає нічого сильнішого за любов між матір’ю і сином”. У підписі до знімка Брітні розповіла про старших синів і святкову вечірку з нагоди їх днів народження, а також в черговий раз зізналася їм у любові.

Минулого тижня були дні народження моїх хлопчиків! На жаль, вони дуже швидко ростуть і все більше хочуть займатися своїми справами. Тепер я повинна просити у них дозволу, щоб опублікувати їхні фото, адже вони надзвичайно незалежні маленькі чоловічки. Ми влаштували невелику вечірку з найкрутішими тістечками і морозивом, щоб відзначити їхні дні народження. Це зводить мене з розуму, тому що вони вже такі високі і, чорт забирай, продовжують рости! Минулого тижня вони ходили на танці, і я проплакала два дні, тому що побачила моїх малюків в костюмах! Це божевілля! І, дівчатка, приготуйтеся, тому що мої хлопчики такі красиві! – написала Брітні.

Спірс в черговий раз уточнила, що дуже хотіла б частіше ділитися новими фото з синами, але не робить цього по їх особистому проханні. Співачка додала, що її діти надзвичайно талановиті, і вона неймовірно щаслива, що вони є в її житті.

І якщо вони це читають – хоча я майже впевнена, що ні, – я так сильно люблю вас, мої маленькі дияволенята!- завершила своє привітання Брітні.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

Нагадаємо, що після розлучення Брітні Спірс і Кевіна Федерлайна Шон і Джейден залишилися жити з батьком, тому що сама співачка з 2008 року знаходиться під опікою свого тата Джеймі Спірса. Уже не перший рік співачка домагається звільнення від опіки, і тільки недавно це справа зрушила з мертвої точки. Після публічних скарг співачки на жорстоке поводження з боку батька і її вимог офіційно позбавити його опікунського статусу Джеймі заявив, що нарешті готовий відмовитися від цієї ролі. Не так давно він подав документи до Верховного суду Лос-Анджелеса про припинення опіки над дочкою: засідання суду у цій справі призначено на кінець вересня.

Читайте також: Ешлі Грем зізналася, що вагітна двійнятами: “Тепер у нас буде троє хлопчиків!”

Поділись


Новини партнерів