Ешлі Грем зізналася, що вагітна двійнятами: “Тепер у нас буде троє хлопчиків!”

33-річна Ешлі Грем оголосила про другу вагітність в середині липня. На той момент plus-size-модель ще не знала, що незабаром вона стане багатодітною мамою. Про те, що цього разу Ешлі чекає двійню, їй повідомили під час недавнього дослідження УЗД.

Цей незабутній момент Грем вдалося зняти на камеру. На кадрах Ешлі не може приховати своїх бурхливих емоцій, коли їй оголошують, що у неї буде двоє хлопчиків.

Це двійня? Ви серйозно? У нас буде троє хлопчиків? – каже Ешлі, заливаючись істеричним реготом.

Так ви жартуєте? – додає на відео її 32-річний чоловік Джастін Ервін.

На початку ролика Грем також вставила момент, коли тільки оголосила чоловікові про другу вагітність. Для точності Ешлі зробила два тести, з якими потім і прийшла до Джастіна. На відео Ервін не може приховати свого подиву, а потім ніжно цілує дружину в губи.

Раніше Ешлі Грем заявляла, що мріє про велику сім’ю. Модель стверджує, що вже готує однорічного сина Ісаака до того, що незабаром він стане старшим братом:

Я думаю, що він поки що повною мірою не усвідомлює концепцію “старшого брата”. Він знає, що в моєму животі росте дитина. Тому що, коли я питаю у нього: “Де дитина?”, Він показує на живіт і намагається його поцілувати.

Ешлі Грем і Джастін Ервін разом вже близько 12 років. На самому початку пандемії коронавірусу модель і її чоловік-фотограф вперше стали батьками. Малюк з’явився на світ вдома, а Джастін був присутній при пологах і всіляко підтримував дружину. Практично увесь перший рік Ісаака Ешлі разом з чоловіком і сім’єю провела на ранчо в рідному місті моделі Лінкольні. Завдяки вимушеній самоізоляції модель приділяла малюкові увесь свій час і в повній мірі усвідомила всі радощі і труднощі материнства.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Читайте також: Тарас Тополя та Alyosha розповіли про труднощі у вихованні синів

Поділись


Новини партнерів