Помер Віллі Гарсон – актор, відомий за серіалом “Секс у великому місті”

Вчора на 58-му році життя помер Віллі Гарсон, який зіграв у серіалі “Секс у великому місті” Стенфорда Блетча. Про це в Instagram повідомив його 19-річний прийомний син Нейт.

Я так сильно люблю тебе, тату. Спочивай з миром. Я так радий, що ти розділив зі мною всі свої подорожі і зміг багато чого досягти. Я так пишаюся тобою. Я завжди буду любити тебе, але думаю, що тобі пора відправитися у власну подорож. Люблю тебе більше, ніж ти можеш собі уявити, і я радий, що тепер ти знайшов спокій. Ти завжди був найкрутішою, найвеселішою і найрозумнішою людиною з усіх, кого я знав. Я радий, що ти поділився зі мною цією любов’ю. Я ніколи цього не забуду і не розгублю, – написав він.

Причина смерті актора невідома, проте західні ЗМІ пишуть, що він боровся з онкологічним захворюванням.

Актор, який знявся в оригінальному серіалі “Секс у великому місті” і двох однойменних фільмах, повинен був з’явитися і в продовженні серіалу під назвою “Історія триває” – він вже навіть знявся в декількох сценах з Сарою Джесікою Паркер. Останній раз він був на знімальному майданчику 24 липня. Тепер, очевидно, творцям серіалу доведеться переписувати сценарій.

Свої співчуття у зв’язку зі смертю Гарсона вже висловили багато його зіркових друзів та колеги. Однією з перших була Синтія Ніксон, яка знімалась з ним в “Сексі у великому місті”.

Я так глибоко засмучена, що ми втратили Віллі Гарсона. Ми всі його любили і просто обожнювали працювати разом з ним. Він завжди був чудовим професіоналом. Моє серце з його сином Нейтоном. Нейт, я сподіваюся, ти знаєш, як сильно він любив тебе і як пишався тим, що був твоїм батьком, – написала вона в соцмережі.

Кім Кеттролл, яка в продовженні шоу участі не бере, теж вшанувала пам’ять свого колеги.

Такі скорботні новини і жахливо сумна втрата для всієї родини “Сексу у великому місті”. Спочивай з миром, Віллі, – написала вона в твіттері.

Крім популярного американського шоу, Гарсон також знявся в серіалах “Друзі”, “Білий комірець”, “Твін Пікс”, фільмах “День бабака”, “Скала” та інших картинах.

Про його особисте життя відомо мало. У 2009 році він усиновив хлопчика Нейта, якому тоді було сім років. Сина актор виховував самостійно.

Читайте також: Бен Аффлек і Дженніфер Лопес дали перше спільне інтерв’ю

Поділись


Новини партнерів