Адель підтвердила роман зі спортивним агентом Річем Полом

Тепер офіційно: 33-річна британська співачка Адель зустрічається з 39-річним американським спортивним агентом Річем Полом. Вчора зірка офіційно підтвердила роман з коханим, опублікувавши в Instagram фотографію, на якій вони позують разом, і супроводивши її коментарем у вигляді зображення серця.

Перші чутки про відносини пари з’явилися влітку. Адель і Річ разом з’явилася на баскетбольному матчі в Феніксі, а потім їх зняли на побаченні в Нью-Йорку.

За словами інсайдера, пара насолоджується спільним проведенням часу, проте події закохані не кваплять.

Не можна сказати, що у них все дуже серйозно але вони чудово проводять час. У них є спільні друзі, так що все добре. Адель сильно розслабилася. Вона не така замкнута, якою була в шлюбі. Вона живе своїм життям і чудово з цим справляється,- відзначав він.

Після розлучення співачки з Саймоном Конеккі її особисте життя стало предметом спекуляцій. Адель приписували роман з репером Skepta, проте підтверджень цьому не було: співачка особисте не афішувала.

Коли почалися її відносини з Полом, невідомо. Бойфренд зірки – відомий і успішний спортивний агент. Він є засновником спортивного агентства Klutch Sports Group, яке представляє видатних зірок NBA, таких як Леброн Джеймс, а також гравців Національної футбольної ліги США.

Що до його особистого життя, то Річ ніколи не був одружений, однак у нього є троє дітей. Адель виховує восьмирічного сина Анджело від колишнього чоловіка.

Читайте також: Ірина Шейк вперше прокоментувала свій роман з Каньє Вестом

Поділись


Новини партнерів