Ірина Шейк вперше прокоментувала свій роман з Каньє Вестом

Цього літа 35-річна модель Ірина Шейк опинилася в центрі підвищеної уваги після того, як з’явилися чутки про її роман з 44-річним Каньє Вестом, який на початку року розлучився зі своєю дружиною Кім Кардаш’ян. Що насправді пов’язувало модель і репера, невідомо. За словами інсайдерів, Шейк і Dест багато часу проводили разом (вони навіть їздили відпочивати до Франції), відчували один до одного симпатію і були більше, ніж просто друзі. Однак через два місяці вони вирішили розлучитися, зберігши при цьому хороші відносини.

В інтерв’ю виданню Highsnobiety Шейк вперше прокоментувала чутки про роман з репером. Судячи з її слів, ступінь романтичності їх зв’язку була сильно перебільшена.

Завтра поповзуть чутки, що я зустрічаюся зі своїм швейцаром, і? А післязавтра це буде хтось інший. У моєму особистому житті завжди щось відбувається, я просто тримаю це при собі, – сказала вона.

Про особисте життя Ірина Шейк вважає за краще не розповсюджуватися. Такою обачністю і стриманістю вона зобов’язана своєму корінню.

Моя бабуся була таємним агентом під час Другої світової війни. Я думаю, що особисте життя повинне бути приватним. Ірина в стилі КДБ, – сказала вона.

Втім, про минулі відносини – з 46-річним Бредлі Купером – вона іноді все ж розповідає. У колишніх закоханих є чотирирічна дочка Лея, яку вони виховують разом, – дівчинка проводить час і з матір’ю, і з батьком, які після розставання залишилися друзями.

Він чудовий, турботливий батько. Не потрібна ніяка няня. Вони з Леєю їздили у відпустку на два тижні, і я жодного разу їм не подзвонила, – зазначила Шейк.

Ірина додала, що вони з Купером досить строгі батьки і вчать доньку хорошим манерам.

Коли вона закінчує їсти, вона встає з-за столу, бере тарілку і каже “дякую”. Без “будь ласка” або “дякую” вона нічого не отримає, – сказала зірка.

Модель також зізналася, що Лея довгий час не могла звикнути до папараці, які завжди переслідують зіркову родину, варто їм тільки вийти на вулицю. Але Ірина пояснила доньці, що фотографи просто виконують свою роботу і їй не потрібно їх боятися.

Читайте також: Кемерон Діас розкрила секрет вдалих побачень

Поділись


Новини партнерів