Кемерон Діас розкрила секрет вдалих побачень

Американська актриса Кемерон Діас поділилася своїм досвідом перших побачень. Зірка розповіла, як прості зустрічі перетворити в довгострокові відносини.

49-річна актриса представила концепцію правильних побачень, розповівши про неї Дрю Беррімор і її колезі Россу Метьюзу. «З самого початку потрібно чітко розуміти, чого саме ти хочеш. Не варто будувати очікування і сумувати, якщо відносини не виправдали ваших надій. Необхідно рухатися далі», – поділилася Кемерон.

Метьюс розповів, що його подруга застосовувала подібну тактику на побаченнях.

«Вона увесь час мені скаржилася і говорила, що її постійно кидають. Коли вона в черговий раз прийшла до мене за порадою, я вирішив дізнатися, як вона проводить перші побачення. І виявилося, що вона запитує у хлопців, чи хочуть вони дітей! Я сказав, що так не можна. На першому побаченні ти не повинна питати чоловіка про дітей. Тобі краще просто цікавитися, чи подобається йому піца або синій колір», – пояснив телеведучий.

Кемерон порадила подрузі Метьюза не засмучуватися. «Деякі чоловіки можуть не підійти тобі, і це нормально. Хоча б тому, що ти відразу можеш зрозуміти, що ви перебуваєте десь в різних місцях ваших життів. Просто у вас різні погляди. Якщо жінки засвоять цю концепцію і будуть ходити з нею на перші побачення, впевнена, вони стануть щасливими», – запевнила Діаз.

Метьюз підтримав актрису і сказав, що дуже важливо чітко знати, чого ти хочеш. Не потрібно боятися рухатися далі. Кемерон також пояснила, як важливо навчитися відпускати тих, хто не підходить вам або вами не дорожить.

«Не варто витрачати свій безцінний час, а вже тим більше саму себе на того, хто зовсім не твій чоловік», – підсумувала актриса на The Drew Barrymore Show.

Діаз вийшла заміж за вокаліста рок-групи Good Charlotte Бенджі Меддена в 2015 році. У грудні 2019-го у пари народився первісток – донька Раддікс Медден. До цього Кемерон заявляла, що вона чайлдфрі.

Читайте також: Маша Єфросиніна показала стильний образ в брючному костюмі

Поділись


Новини партнерів