Стали відомі подробиці вагітності Дженніфер Лоренс

Нещодавно стало відомо, що зірка «Голодних ігор» Дженніфер Лоренс чекає первістка. Про це повідомив виданню People представник зірки.

Зараз стали відомі подробиці цікавого положення Дженніфер: «Джен давно хотіла створити сім’ю і знайшла ідеального партнера, якого вона любить, поважає і отримує задоволення від перебування з ним», – цитує джерела таблоїд Daily Mail. «Їй подобається заміжнє життя, і у пари є міцний фундамент для того, щоб завести дитину. Вона дуже щаслива і з нетерпінням чекає можливості стати мамою», – додав інсайдер.

Однак багато шанувальників актриси бояться, що з появою на світ дитини Дженніфер буде все рідше з’являтися на екранах, а, можливо, взагалі зробить паузу в кар’єрі. Проте, інсайдер спростував домисли фанатів. Він упевнений, що Лоренс зможе успішно поєднувати кіно і сімейне життя, так як вона дуже амбітна і прагне працювати, додавши, що вона «не відмовиться від своєї кар’єри заради материнства».

«Лоренс знає, що задоволена мама – це набагато краще, ніж та, яка відмовляється від того, що любить, а потім шкодує про це. Я сумніваюся, що це коли-небудь трапиться з нею», – запевнив інсайдер.

Нагадаємо, Дженніфер Лоренс і Кук Мароні почали зустрічатися в червні 2018 року, а вже в жовтні 2019-го вони одружилися на приватній церемонії в Род-Айленді.

Читайте також: Кемерон Діас розкрила секрет вдалих побачень

Поділись


Новини партнерів