Кім Кардаш’ян вперше після розлучення з’явилася на телешоу і розповіла про дітей: “Норт – готична дівчина”

40-річна Кім Кардаш’ян стала гостею телешоу Еллен Дедженерес, і це перше інтерв’ю знаменитості після завершення реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians, яке виходило на протязі 14 років. Примітно, що і для програми Еллен це фінальний сезон. Раніше телезірка заявила, що закриває своє легендарне шоу після звинувачень в “токсичній поведінці”.

У студії Кім з’явилася в чорному вбранні але на цей раз обійшлося без масок і балаклав, в яких вона виходила у світ останнім часом. На ефір програми зірка прийшла в топі з декольте і обтягуючих штанах Balenciaga.

Говорити на тему розлучення з Каньє Вестом знаменитість, очевидно, не погодилася, зате охоче розповіла про їхніх дітей: восьмирічну Норт, п’ятирічного Сейнта, трирічну Чикаго і дворічного Псалмі. Так, Кім зізналася, що зараз дві її доньки – повні протилежності одна одній.

Чикаго – справжнісінька дівчинка. Вона любить рожевий, фіолетовий, принцес і макіяж. А Норт ніби як гот. Вона обожнює Hot Topic (торговельна мережа, що спеціалізується на одязі та аксесуарах, пов’язаних з контркультурою) та наносить на обличчя фальшиві татуювання. Вона слухає Black Sabbath. Вона зовсім як готична дівчина, – розповіла Кім, зазначивши, що поняття не має, як Норт захопилася всім цим і дізналася про групу, яка була заснована ще 1968 році.

Далі вона охарактеризувала Сейнта як “майстра відеоігор” і заявила, що золотий ланцюг у нього справжній, коли Еллен припустила, що він фейковий. Кардаш’ян також розповіла, що її молодший син Псалмі “дуже любить “Щенячий патруль” і автомобілі”.

Знаменитість зізналася, що всі її діти досить слухняні і не спричиняють їй проблем. Правда, Норт іноді показує характер.

Вона не виросла з фази “я хочу бути єдиною дитиною”, – поділилася Кім.

Зірка реаліті-шоу розповіла, що її старша донька іноді не любить перебувати поруч зі своїми братами і сестрою, в тому числі коли їх відвозять до школи.

Кім сказала, що вона часто пропонує відвезти в школу сусідських дітей, і іноді їх набирається стільки, що доводиться брати дві машини. Тоді Норт наполягає на тому, щоб її братів і сестру посадили в іншу машину, щоб вона могла просто побути зі своїми друзями.

Знаменитість також зізналася, що не планує знову ставати мамою.

Я думаю, вистачить. У мене багато дітей. Я закінчила, – сказала Кім.

І якщо про своє особисте життя в даний момент Кардаш’ян говорити не хотіла, вона із задоволенням прокоментувала роман своєї сестри Кортні з музикантом Тревісом Баркером.

Мені подобаються їхні стосунки. Вони так сильно виросли разом. Уявляєш, вони були знайомі майже 15 років, з них близько 10 років вони були сусідами! – розповіла Кім.

Телеведуча пожартувала, що кожного разу, коли їх фотографують папараці, Кортні і Тревіс цілуються.

Так, мабуть, це занадто, але це так мило, – відреагувала Кім.

Читайте також: Джордана Брюстер оголосила про заручини через рік після розлучення

Поділись


Новини партнерів