Джордана Брюстер оголосила про заручини через рік після розлучення

41-річна Джордана Брюстер виходить заміж. У Instagram актриса оголосила про заручини зі своїм 44-річним бойфрендом Мейсоном Морфітом.

Джордана Брюстер скоро стане Джорданою Брюстер Морфіт, – написала вона під спільним з коханим знімком і продемонструвала кільце.

Мейсон Морфіт є виконавчим директором американської інвестиційної компанії ValueAct Capital. Про роман пари стало відомо в минулому році.

Джордана і Мейсон познайомилися кілька років тому під час обіду зі спільними друзями, на якому також був присутній і колишній чоловік актриси Ендрю Форм. Мейсон на той момент теж був одружений. Після знайомства актриса і бізнесмен підписалися один на одного в Instagram, і Брюстер зізнавалася, що завжди емоційно реагувала на його лайки.

Моє серце тріпотіло, коли він ставив лайк моєму посту або коментував його, – зазначила вона.

У минулому році актриса розлучилася з Ендрю Формом після 13 років шлюбу. Розрив був мирним, і вони залишилися друзями. За словами Брюстер, чоловік не винен у розпаді їх шлюбу. Просто він любив працювати і багато часу проводив на знімальному майданчику (Форм – голлівудський продюсер. – Прим. Ред.), а їй потрібен був партнер, який більше часу проводив би з родиною. Колишнє подружжя виховує двох синів, народжених сурогатною матір’ю.

Через чотири дні після розставання з чоловіком Джордана полетіла в Сан-Франциско до Мейсона, якого бачила всього лише один раз в житті. З тих пір вони більше не розлучалися.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от jordanabrewster (@jordanabrewster)

Читайте також: Ольга Горбачова розповіла, чому вирішила піти зі сцени

Поділись


Новини партнерів