Потап розповів, які відносини у Насті Каменських і Ірини Горової

Нещодавно репер Потап дав інтерв’ю виданню “КП в Україні”. Серед іншого він відповів на питання, яке цікавить багатьох: як склалися відносини між його колишньою дружиною Іриною Горовою і другою дружиною Настею Каменських.

Мене влаштовує їхнє спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю теперішньою дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не “військові дії”, але не дружба. Це два різних періоди життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їхні стосунки я б назвав дипломатичним паритетом.

До речі, раніше в інтерв’ю Настя Каменських розповідала, що у неї з Іриною Горовою “немає ніяких відносин”, але при цьому вона добре спілкується з сином Потапа Андрієм.

Звичайно ж, у нас чудові стосунки. Ми бачимося, він приїжджає до нас в гості з ночівлею. Льоша йому приділяє багато уваги. Це дуже важливо, тому що всі хлопчики дуже близькі з мамою але повторюють потім за татом. Саме класне, що мій Льоша – кращий приклад наслідування, як чоловік.

Нагадаємо, про розлучення Ірини Горової і Олексія Потапенка стало відомо в 2016 році, хоча вони оформили його ще в 2014-му. А офіційне підтвердження про роман Потапа і Насті Каменських отримало лише в їх день весілля.

Читайте також: Джордана Брюстер оголосила про заручини через рік після розлучення

Поділись


Новини партнерів