Суд відхилив позов про зґвалтування проти Меріліна Менсона

Позов Джейн Доу, яка звинуватила 52-річного Меріліна Менсона в сексуальному насильстві, був відхилений у зв’язку із закінченням терміну давності.

У своїй заяві вона стверджувала, що Менсон неодноразово ґвалтував її під час їх відносин в 2011 році, проте до лютого цього року вона була змушена пригнічувати свої спогади. Тоді, нагадаємо, кілька жінок, в тому числі і актриса Еван Рейчел Вуд, публічно звинуватили співака в сексуальному і фізичному насильстві.

Однак суддя постановив, що в заяві Доу “ані слова ні про те, коли вона зіткнулася з утисками – наприклад, відразу після події або вже після закінчення терміну давності, – ні про їхній характер або масштаби, наприклад, про те, які спогади були придушені або в якій мірі позивачу було заборонено згадувати подію”.

Зараз у обвинувача Менсона є 20 днів, щоб направити в суд повторний позов. Адвокати Доу вважають, що у їхньої клієнтки є всі шанси виграти цю справу.

Мерилін Менсон хоче змусити нашу клієнтку замовкнути і не говорити про згвалтування. Він спробував використовувати технічні юридичні аргументи, щоб повністю закрити її справу. Суддя ретельно проаналізував справу і справедливо ухвалив, що вона може бути продовжена, якщо вона внесе зміни в свою заяву, щоб додати деякі додаткові деталі. Ми маємо намір внести поправки з цими додатковими деталями в найближчий час і з нетерпінням чекаємо можливості змусити Менсона відповісти за свої дії, – заявили вони.

В даний час музикантові пред’явлено ще три судових позови від жінок, які стверджують, що піддавалися сексуальному насильству з його боку, в тому числі від актриси “Ігри престолів” Есме Б’янко. Всі звинувачення на свою адресу Менсон заперечував і говорив, що його інтимні відносини завжди були узгоджені з його партнерками.

Читайте також: Камалія показала відео зі святкування дня народження своїх донечок

Поділись


Новини партнерів