Камалія показала відео зі святкування дня народження своїх донечок

6 вересня популярна українська співачка Камалія разом з чоловіком, бізнесменом Мохаммадом Захуром відсвяткувала восьмий день народження своїх донечок – Арабелли і Мірабелли. Кілька годин тому 44-річна артистка поділилася відео з торжества, на якому відображені найяскравіші моменти святкування.

Спеціально для своїх двійнят зоряна мама організувала грандіозне свято. Дівчатка поринули в живу атмосферу улюблених мультфільмів про диснеївських принцес. Ціла бригада аніматорів, акробати, гімнасти, безліч повітряних куль, торт, вогняне шоу – здавалося, виконавиця зібрала найкращі ідеї для свята.

Арабелла і Мірабелла були просто в захваті від свого дня народження. Вони увесь день веселилися, а в кінці вечора загадали бажання і задмухали свічки на іменинному торті.

Окремо варто відзначити наряд Камалії, в якому вона з’явилася в цей знаменний вечір. Вона одягла відверту сукню з тонкими бретелями, яка вигідно підкреслила її струнку фігуру. Волосся співачка поклала в легені локони, а на обличчі зробила ніжний макіяж.

Шанувальники оцінили відео і похвалили Камалію за її старання, зазначивши, що вона є люблячою і турботливої ​​мамою для своїх дітей.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Читайте також: Сара Джессіка Паркер показала старших дітей

Поділись


Новини партнерів