Сара Джессіка Паркер показала старших дітей

Сара Джессіка Паркер відома не тільки як хороша голлівудська актриса, але й як любляча багатодітна мама. Напередодні зірка «Сексу у великому місті» поділилася рідкісними знімками своїх дітей від Метью Бродеріка.

Сара в своєму Instagram опублікувала фотографії 18-річного сина Джеймсона, і 12-річних близнят Табіти і Меріон. «Протягом 7 днів. Один переступає поріг на першому курсі коледжу. Решта в 7 клас. Будинок інший. Ми різні. Ми потрібні їм більше. І набагато менше. Кохання. Кохання. Кохання. X, SJ», – написала актриса.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker)

Відзначимо, що це не перший раз, коли зірка ділиться з передплатниками знімками своїх дітей. Нещодавно, наприклад, в честь 18-річчя сина актриса поділилася архівними сімейними знімками, на яких показала іменинника в дитинстві. «Мій улюблений син Джеймс Вілкі, в цей день тобі виповнюється 18 років. Я дивуюся тому, як пролетіли ці роки, і тому, яким молодим чоловіком ти стаєш. Моя любов до тебе – це біль і повага. У той час, як ти йдеш вперед назустріч майбутньому, я продовжую залишатися головним, непохитно впевненим і щасливим свідком твого майбутнього року», – написала вона тоді.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от SJP (@sarahjessicaparker)

Паркер не раз зізнавалася, що вважає за краще не розповідати про життя своїх дітей. Першу дитину Сара народила в 37 років. Сама актриса розповідала, що це було найдовгоочікуваніша подія в її житті. Паркер зізнавалася, що вона завжди хотіла велику сім’ю. Так, через 7 років після народження Джеймса на світ з’явилися дві дівчинки близнючки. Тоді пара звернулася до послуг сурогатної матері.

Читайте також: Дружина Віктора Павліка показала сина на новій світлині

Поділись


Новини партнерів