Копія мами: донька Гайді Клум вийшла на подіум

Здається, Лені Клум – нова підростаюча зірка! Дівчина вирішила піти по стопах матері і взяла участь у Берлінському Тижні моди.

Напередодні 17-річна донька Гайді Клум пройшлася по подіуму в рамках показу «About you» на Берлінському тижні моди. Юна модель вийшла в бежевому костюмі з укороченим топом і вільними штанами, а спортивний стиль розбавила чобітьми на високих підборах. Укладка в стилі «мокрого волосся» і яскравий макіяж з акцентом на очі завершили образ Клум.

Це вже не перша поява Лені на подіумі. Дівчина вже давно будує серйозну модельну кар’єру. У минулому році вона навіть з’явилася на обкладинці Vogue Germany разом з мамою. А недавно Гайді і Лені відвідали показ кутюрної колекції Dolce & Gabbana, для якого вибрали блискучі (у всіх сенсах цього слова) парні образи. А молодша Клум, до речі, навіть пройшлася по подіуму.

Нагадаємо, з 1997 по 2002 рік Гайді Клум була одружена з стилістом Ріком Піпіном. Модель – мама чотирьох дітей. Від відносин з мільйонером Флавіо Бріаторе Гайді виховує доньку Лені, ще троє дітей з’явилися в шлюбі (з 2005 по 2012 рік) зі співаком Сілом: сини Гюнтер і Йоган, а пізніше і донька Лу. З лютого 2019 року модель одружена з музикантом Томом Каулітцом.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Heidi Klum (@heidiklum)

Читайте також: Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні вперше стануть батьками

Поділись


Новини партнерів