Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні вперше стануть батьками

31-річна зірка серії фільмів “Голодні ігри” Дженніфер Лоуренс і її 37-річний чоловік Кук Мароні вперше стануть батьками. Цю інформацію напередодні підтвердив представник актриси в бесіді з виданням People. Подробиці про вагітність актриси поки не повідомляються.

Про своє бажання стати мамою Лоуренс говорила ще за кілька років до зустрічі з Мароні. Тоді в інтерв’ю журналу Glamour вона зізналася, що для повного щастя їй не вистачає тільки дитини:

Я безумовно хочу стати мамою. Я уявляю, що у мене будуть діти, і тоді моє життя буде здаватися повним.

З галеристом Куком Мароні Дженніфер Лоуренс почала зустрічатися в 2018 році незабаром після розставання з режисером Дарреном Аронофскі. У 2019 пара зіграла пишне весілля з великою кількістю зіркових гостей. Торжество ретельно приховувалося від журналістів, а в пресу потрапило тільки кілька знімків зі свята.

Дженніфер рідко говорить про особисте життя в бесідах з журналістами, однак незадовго до весілля з Куком все ж дала невеличкий коментар про коханого. Актриса зізналася, що без вагань погодилася вийти за Мароні заміж, хоч раніше і не думала, що коли-небудь піде під вінець:

О, це рішення далося мені дуже легко! Він найкращий чоловік, якого я коли-небудь зустрічала в своєму житті!

Читайте також: Батько Брітні Спірс подав до суду клопотання про припинення опіки над нею

Поділись


Новини партнерів