Батько Брітні Спірс подав до суду клопотання про припинення опіки над нею

69-річний Джеймі Спірс, батько поп-діви Брітні Спірс, є її опікуном з 2008 року. Тоді співачка була визнана частково недієздатною через нестабільний психічний стан і проблеми з наркотиками. Але в цьому році Брітні зробила рішучі дії, щоб знову стати вільною.

Співачка виступила в суді, де вперше детально розповіла, в яких умовах їй доводилося жити всі ці роки, поскаржилася на жорстоке поводження з боку батька і зажадала скасувати опікунство.

Джеймі Спірс пізніше заявив, що готовий відмовитися від ролі опікуна в майбутньому, але не став називати конкретні терміни. А потім взагалі заявив, що громадськість даремно злиться на нього і він заслуговує на похвалу за свою роботу.

Але тепер, здається, Брітні нарешті може порадіти! Схоже, її батько все-таки прийняв рішення. Так, стало відомо, що Джеймі Спірс подав документи до Верховного суду Лос-Анджелеса про припинення опікунства над своєю донькою.

У заяві йдеться, що “обставини змінилися настільки, що підстав для збереження опікунства може більше не бути”, тому Брітні “має право на те, щоб суд всерйоз розглянув” цю справу. Крім того, в документах наголошується, що співачці не потрібно проходити психологічну експертизу для припинення опіки над нею. Нагадаємо, що в своєму зверненні до суду Брітні якраз скаржилася на нескінченні сеанси з психологами і вимагала зняти з неї опіку без проведення експертизи.

Нагадаємо, що раніше батько Брітні зажадав від неї два мільйони доларів відступних за його відмову від опікунства. Прохання про припинення опіки цього літа подавала і сама Брітні Спірс, але тоді суд відхилив її клопотання.

В ході своїх показань в суді зірка поп-сцени звинуватила свою сім’ю у брехні, жорсткому контролі і бажанні нажитися на ній. Брітні розповіла, що їй проти її волі встановили спіраль, щоб вона не могла завагітніти, а також приставили до неї медичний персонал, який постійно знаходився в будинку співачки. Один з колишніх охоронців співачки також розповів пресі, що Брітні давали сильнодіючі препарати, такі як літіум, що негативно впливало на її когнітивні здібності.

Поділись


Новини партнерів