Дженніфер Лав Г’юїтт втретє стала мамою

У 42-річної актриси Дженніфер Лав Г’юїтт і її 42-річного чоловіка Браяна Хеллісея народилася третя дитина. Цією радісною новиною зірка поділилася у своєму Instagram. Вона опублікувала фото живота з нанесеними на нього тимчасовими тату в вигляді очей і написами “Це хлопчик” і “Майже готово”.

Ось так мої діти відправляли мене в лікарню. Кажуть, що жінки залишають свої тіла під час пологів, щоб відправитися до зірок, забрати душі своїх дітей і разом повернутися назад… Для мене було величезною честю забрати тебе, Ейдан Джеймс. А тепер повернемося до обіймів і відпочинку,- написала Г’юїтт.

Оголосивши в травні про вагітність, Дженніфер зізналася, що вони з чоловіком не очікували, що поповнення в їхній родині відбудеться в настільки шалений для всього світу час.

Ми завжди хотіли третю дитину, але не думали, що це станеться в божевільний для всього світу рік. Я вважаю, що ми змогли виховати двох особливих дітей, які будуть чудовими зразками для наслідування. Можливість зробити все це ще раз з новою маленькою людиною – просто неймовірний подарунок в такий час, – сказала вона.

Заміж за актора Браяна Хеллісея Дженніфер Лав Г’юїтт вийшла в 2013 році. Через кілька днів після весілля у подружжя народилася дочка Отем, а через півтора року вони стали батьками вдруге – на світ з’явився їхній син Аттікус. Як говорила актриса, діти останнім часом регулярно запитували у неї, чи не збирається вона народити їм брата або сестру.

При цьому вона відзначає, що ще на одну дитину вони з чоловіком навряд чи наважаться, так що ця дитина, найімовірніше, стане для них останньою.

Читайте також: Дженніфер Лоуренс і Кук Мароні вперше стануть батьками

Поділись


Новини партнерів