Анджеліна Джолі пояснила, чому стала сусідкою Бреда Пітта

Нещодавно відома актриса Анджеліна Джолі придбала будинок недалеко від голлівудських пагорбів. Нерухомість обійшлася їй в 25 млн доларів. В одному з останніх інтерв’ю актриса розповіла, що її будинок знаходиться в безпосередній близькості від особняка колишнього чоловіка Бреда Пітта.

Незважаючи на те, що шлюборозлучний процес між подружжям триває вже майже 5 років, і вони не можуть домовитися про опіку над дітьми, Джолі все-таки вирішила піти на поступки. За її словами, вона стала сусідкою колишнього чоловіка через те, щоб йому було простіше бачитися з дітьми. Нагадаємо, що кілька днів тому Бред Пітт відновив судовий процес, оскільки був незадоволений рішенням останнього суду, який віддав одноосібне право опіки Анджеліні Джолі.

Бред Пітт тепер може задовольнятися тільки певними годинами спілкування з дітьми, але він має намір довести цю справу до кінця і не буде поступатися колишній дружині опікою. Потрібно відзначити, що Анджеліна Джолі подала на розлучення в середині вересня 2016 року. Офіційний шлюборозлучний процес був завершений ще два роки тому, але колишнє подружжя продовжує вести запеклу боротьбу за опіку. Джолі продовжує стверджувати, що колишній чоловік схильний до насильства, також у нього були нервові зриви і спостерігалися проблеми з алкоголем.

Читайте також: Енріке Іглесіас заговорив про завершення музичної кар’єри

Поділись


Новини партнерів