Помер відомий американський актор Майкл К. Вільямс

У США помер актор Майкл К. Вільямс, відомий за серіалами “Прослушка” і “Підпільна імперія”. Як повідомило видання New York Post, тіло 54-річного Вільямса в його квартирі в Нью-Йорку виявив вчора вдень його племінник.

За попередніми даними, причиною смерті могло стати передозування наркотиків, але офіційної інформації з цього приводу поки немає, і поліція Нью-Йорка не коментувала цю версію. Однак про пристрасть актора до заборонених речовин було відомо і раніше. Він відкрито говорив про свою залежність і намагався з нею боротися.

Майкл К. Вільямс добре відомий публіці насамперед за роллю бандита Омара Літтла в кримінальному серіалі HBO “Прослушка”. До речі, його персонажа Барак Обама називав своїм улюбленим в серіалі.

Він також зіграв гангстера Альберта Вайта в “Підпільній імперії”. У фільмографії актора чимало і другорядних ролей у відомих картинах. Наприклад, він з’являвся у фільмах “12 років рабства”, “Прощай, дитинко, прощай”, “Робокоп”, “Сирітський Бруклін”, а також серіалах “CSI: Місце злочину” і “Клан Сопрано”. У 2017 році Вільямс виконав роль ЛГБТ-активіста Кена Джонса в міні-серіалі ABC “Коли ми повстанемо”. В цьому році актора було номінований на премію “Еммі” (захід відбудеться у вересні) за роль другого плану в серіалі “Країна Лавкрафта”.

Перш ніж стати актором, Вільямс працював танцюристом і моделлю і навіть виступав в підтанцьовці у Мадонни і Джорджа Майкла.

Читайте також: Полякова розповіла, як довела до сліз старшу доньку

Поділись


Новини партнерів